Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Genetic Modification and Food Quality - A Down to Earth Analysis

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Genetic Modification and Food Quality - A Down to Earth Analysis Robert Blair
Libristo kód: 09237683
Kiadó John Wiley & Sons Inc, július 2015
The development of recombinant DNA methods has changed the face of the food industry over the last 5... Teljes leírás
? points 522 b
81 890 Ft
Beszállítói készleten Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Folk Tales and Fables from the Gambia Sukai Mbye Bojang / Puha kötésű
common.buy 16 891 Ft
Very Dead Christmas ANTHON GIANGREGORIO / Puha kötésű
common.buy 8 092 Ft
Visionary Leadership Stan DeKoven / Puha kötésű
common.buy 9 316 Ft
Six Rivers Jenna Le / Puha kötésű
common.buy 5 737 Ft
Jekonomicheskie provaly rossijskogo "liberalizma" Arkadij Fedorovich Samohvalov / Puha kötésű
common.buy 14 597 Ft
Point Ronald G. Matthews / Puha kötésű
common.buy 9 723 Ft
Kundencontrolling M Westphal / Puha kötésű
common.buy 16 339 Ft
Integrierte Kommunikation Michael Boenigk / Puha kötésű
common.buy 33 340 Ft
On to the Otherworld Dennis P Sommers / Puha kötésű
common.buy 4 673 Ft
Profligate Son Nicola Phillips / Puha kötésű
common.buy 8 061 Ft

The development of recombinant DNA methods has changed the face of the food industry over the last 50 years. Crops which have been genetically modified are being cultivated in more and more countries and this process is likely to accelerate as desirable traits are identified and transferred to appropriate organisms, and they are cleared by the regulatory authorities. However, the technique has its critics who claim that modification of the genome of the plant (or animal) in this way may pose unknown and unacceptable risks to the human consumer.Genetic Modification and Food Quality: A Down to Earth Approach is the first comprehensive text on how GM production methods influence the quality of foods and feeds, based on a complete and unbiased assessment of the scientific findings. It presents a balanced analysis of the benefits and drawbacks of gene-modified food sources in the human diet. Chapters approach the topic with regard to different food types such as cereal grains, oilseed crops, vegetables, fish and animal products.Assessing the nutritive value as well as the health and safety of GMO foods, this book is a reference for anyone working in the food production industry and will also be of an interest to NGOs, trade associations and consumers who are looking for an objective, balanced study of this contentious issue.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Genetic Modification and Food Quality - A Down to Earth Analysis
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2015
Oldalszám 284
EAN 9781118756416
ISBN 111875641X
Libristo kód 09237683
Súly 630
Méretek 171 x 248 x 19
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása