Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Fundamentos de la elaboración del queso

Nyelv NémetNémet
Könyv Puha kötésű
Könyv Fundamentos de la elaboración del queso S. CH. DILANJAN
Libristo kód: 12987266
Kiadó Editorial Acribia, S.A., december 1983
? points 29 b
4 847 Ft -4 %
4 610 Ft
Beszállítói készleten Küldés 4-6 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Comunidad : en busca de seguridad en un mundo hostil Zygmunt Bauman / Puha kötésű
common.buy 6 564 Ft
Distanzierte Nähe Stefan Simonek / Puha kötésű
common.buy 33 617 Ft
Architects Of Global Patrick J. Hearden / Kemény kötésű
common.buy 22 519 Ft

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Fundamentos de la elaboración del queso
Szerző S. CH. DILANJAN
Nyelv Német
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 1984
Oldalszám 127
EAN 9788420000015
ISBN 8420000019
Libristo kód 12987266
Méretek 130 x 210
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása