Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Fundamentals of Food Process Engineering

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Fundamentals of Food Process Engineering R. T. Toledo
Libristo kód: 02180809
Kiadó Springer-Verlag New York Inc., május 2012
Ten years after the publication of the first edition of Flllldmntntais of Food Process Engineering,... Teljes leírás
? points 168 b
26 251 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 12-15 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Pausanias's Description of Greece James George Frazer / Puha kötésű
common.buy 28 176 Ft
Lassen Sie Ihr Hirn nicht unbeaufsichtigt! Christiane Stenger / Puha kötésű
common.buy 3 699 Ft
Autorenbibliotheken Michael Knoche / Puha kötésű
common.buy 50 617 Ft
Devil's Recruit S.G. MacLean / Puha kötésű
common.buy 5 044 Ft
Versuchstierkunde Jürgen Weiss / Puha kötésű
common.buy 39 339 Ft

Ten years after the publication of the first edition of Flllldmntntais of Food Process Engineering, there have been significant changes in both food science education and the food industry itself. Students now in the food science curric ulum are generally better prepared mathematically than their counterparts two decades ago. The food science curriculum in most schools in the United States has split into science and business options, with students in the science option following the Institute of Food Technologists' minimum requirements. The minimum requirements include the food engineering course, thus students en rolled in food engineering are generally better than average, and can be chal lenged with more rigor in the course material. The food industry itself has changed. Traditionally, the food industry has been primarily involved in the canning and freezing of agriCUltural commodi ties, and a company's operations generally remain within a single commodity. Now, the industry is becoming more diversified, with many companies involved in operations involving more than one type of commodity. A number of for mulated food products are now made where the commodity connection becomes obscure. The ability to solve problems is a valued asset in a technologist, and often, solving problems involves nothing more than applying principles learned in other areas to the problem at hand. A principle that may have been commonly used with one commodity may also be applied to another commodity to produce unique products.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Fundamentals of Food Process Engineering
Szerző R. T. Toledo
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2012
Oldalszám 602
EAN 9781461570578
ISBN 1461570573
Libristo kód 02180809
Súly 943
Méretek 155 x 235 x 32
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása