Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Fundamentals of Food Freezing

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Fundamentals of Food Freezing Norman W. Desrosier
Libristo kód: 02166743
Kiadó Kluwer Academic Publishers Group, június 1977
The remarkable growth of food technology in industry has been matched by an equal development of rel... Teljes leírás
? points 168 b
26 116 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 12-17 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


ILL BE HOME SOON PATRICIA MCCONNELL / Puha kötésű
common.buy 2 238 Ft
Vaclav Pozarek - Architektonik Vaclav Pozarek / Kemény kötésű
common.buy 23 102 Ft
Eicosanoids, Lipid Peroxidation and Cancer Santosh K. Nigam / Puha kötésű
common.buy 26 116 Ft

The remarkable growth of food technology in industry has been matched by an equal development of related educational programs in food science in colleges and universities in many countries. A vast and growing body of reference books is now available to profes sionals in the field. They have at their fingertips the current state of the art and knowledge in the various areas of specialization embraced by the food industry. For example, excellent reference books are available in the general area of food freezing. The Freezing Preservation of Foods by Tressler et al. is a four volume reference work which covers the subject in detail. Fundamentals of Food Freezing is a book written as a textbook. It repre sents the accumulated art and knowledge in the field of food freezing and draws upon the four volumes of The Freezing Preservation of Foods and the current literature in reference. This new textbook is designed as a unit of instruction in food freezing. As such, it is presented in 16 chapters. The total effect we have attempted to develop is a rounded overall presentation for the student. It is a pleasure to acknowledge the contributions of our many col laborators in preparing this text. These collaborators are identified in the list of contributors; to each, we are most deeply obliged. However, the undersigned are responsible for errors of omission or commission.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Fundamentals of Food Freezing
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 1977
Oldalszám 630
EAN 9780870552908
ISBN 0870552902
Libristo kód 02166743
Súly 930
Méretek 152 x 229 x 35
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása