Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Freeze-Drying of Pharmaceutical and Food Products

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Freeze-Drying of Pharmaceutical and Food Products Tse-Chao Hua
Libristo kód: 10932353
Kiadó Woodhead Publishing, augusztus 2016
Freeze-drying is an important preservation technique for heat-sensitive pharmaceuticals and foods. P... Teljes leírás
? points 722 b
113 677 Ft
Beszállítói készleten Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
The Art of War Sun Tzu / Kemény kötésű
common.buy 5 098 Ft
Gigi Colette / Puha kötésű
common.buy 4 912 Ft
Supergirl: Being Super Joelle Jones / Puha kötésű
common.buy 7 113 Ft
How You Can Be Led by the Spirit of God - Vol 1 Kenneth E. Hagin / Hanganyagok
common.buy 18 443 Ft
Fillettes Chantantes (Les) Robert Sabatier / Puha kötésű
common.buy 8 307 Ft
Jesus 101: Truthful revealer Bill Donahue / Puha kötésű
common.buy 4 171 Ft
Asang: Adaptation to Culture Contact in a Miskito Community Mary W. Helms / Kemény kötésű
common.buy 29 995 Ft
Health Psychology Antonia Lyons / Puha kötésű
common.buy 36 181 Ft
Sonaten Für Viola da gamba Markku/Spanyi Luolajan-Mikkola / Audio CD
common.buy 8 831 Ft

Freeze-drying is an important preservation technique for heat-sensitive pharmaceuticals and foods. Products are first frozen, then dried in a vacuum at low temperature by sublimation and desorption, rather than by the application of heat. The resulting items can be stored at room temperature for long periods. This informative text addresses both principles and practice in this area.The first chapter introduces freeze-drying. The authors then review the fundamentals of the technique, heat-mass transfer analyses, modelling of the drying process and the equipment employed. Further chapters focus on freeze-drying of food, freeze-drying of pharmaceuticals and the protective agents and additives applied. The final chapter covers the important subjects of disinfection, sterilization and process validation.Freeze-drying of pharmaceutical and food products is an essential reference for food, pharmaceutical and refrigeration engineers and scientists with an interest in preservation techniques. It will also be of use to students in these fields. Addresses the principles and practices used in this important preservation techniqueExplains the fundamentals of heat-mass transfer analysis, modelling and the equipment usedDiscusses the importance of disinfection, sterilization and process validation

Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása