Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Founders of American Cuisine

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Founders of American Cuisine Harry Haff
Libristo kód: 06385642
Kiadó McFarland & Company, február 2011
This work describes seven historic chefs and authors who had profound influences on the creation of... Teljes leírás
? points 147 b hamarosan hamarosan
23 360 Ft
Utánnyomás Megjelenés ismeretlen Megjelenés ismeretlen

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Mennonite Community Cookbook: Favorite Family Recipes Mary Emma Showalter / Puha kötésű
common.buy 10 797 Ft
Sex Work in Southeast Asia Lisa Law / Kemény kötésű
common.buy 84 223 Ft
Kunterbuntes für Herz ntjeca / Kemény kötésű
common.buy 3 411 Ft
Zu Besuch beim Anderen Babette Gerlach / Puha kötésű
common.buy 27 132 Ft
Human Papillomavirus Genital and Female Sexual Franciele Minotto / Puha kötésű
common.buy 23 883 Ft
Birdalphabet Encyclopedia Coloring Book Julia Pinkham / Puha kötésű
common.buy 3 233 Ft
Amish Family Christmas Murray Pura / Puha kötésű
common.buy 5 899 Ft
Ni'matnama Manuscript of the Sultans of Mandu Norah M. Titley / Kemény kötésű
common.buy 91 578 Ft
Hymns Ancient and Modern / Kemény kötésű
common.buy 18 173 Ft
Amish Cookbook Valerie Alston / Puha kötésű
common.buy 7 213 Ft
Mothering, Education, and Ethnicity By Susan Adler. / Kemény kötésű
common.buy 81 319 Ft
Tourism Crises / Puha kötésű
common.buy 35 127 Ft
Gendering of Men, 1600-1750, Volume 2 Thomas Alan King / Kemény kötésű
common.buy 41 467 Ft
Handbook of Public Pedagogy Jennifer A. Sandlin / Kemény kötésű
common.buy 168 141 Ft

This work describes seven historic chefs and authors who had profound influences on the creation of American cuisine. The first section includes biographical information and an analysis of the cultural and culinary significance of Amelia Simmons, author of the first known American cookbook; Mary Randolph, whose Southern Cuisine is considered the first regional American cookbook; Miss Leslie and her bestselling 19th century work; Lafcadio Hearn's La Cuisine Creole; Charles Ranhofer's influence on the role of the modern chef; and Victor Hirtzler and his California cuisine. The second section includes selected recipes from each author's books, with notes to aid adaptation by the modern cook.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Founders of American Cuisine
Szerző Harry Haff
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2011
Oldalszám 296
EAN 9780786458691
ISBN 9780786458691
Libristo kód 06385642
Súly 531
Méretek 183 x 253 x 17
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása