Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Food Safety

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Food Safety Richard J. Marshall
Libristo kód: 01381852
Kiadó Springer, Berlin, november 2006
The ISEKI-Food book series is a collection where various aspects of food safety and environmental is... Teljes leírás
? points 658 b
102 430 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 12-17 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Food Safety Richard J. Marshall / Puha kötésű
common.buy 102 430 Ft

The ISEKI-Food book series is a collection where various aspects of food safety and environmental issues are introduced and reviewed by scientists specializing in the field. In all of the books special emphasis is placed on including case studies applicable to each specific topic. The books are intended for graduate students and senior level undergraduate students as well as professionals and researchers interested in food safety and environmental issues applicable to food safety. §"ISEKI-Food" is an acronym for "Integrating Safety and Environmental Knowledge Into Food Studies". Participants in the ISEKI-Food network, coordinated by Professor Cristina Silva at The Catholic University of Portugal, come from 29 countries in Europe and most of the institutes and universities involved with Food Science education at the university level in Europe are represented. Some international companies and non teaching institutions have also participated in the network. The main objectives of ISEKI-Food are to improve the harmonization of studies in food science and engineering in Europe and to develop and adapt food science curricula emphasizing the inclusion of safety and environmental topics.§Food Safety: A Practical and Case Study Approach, the first volume of the ISEKI-Food book series, discusses how food quality and safety are connected and how they play a significant role in the quality of our daily lives. Topics include methods of food preservation, food packaging, benefits and risks of microorganisms and process safety. §About the Editors§Anna McElhatton is a professor at University of Malta s Institute of Health Care (Environmental Health Division).§Richard Marshall is a Principal Lecturer in London Metropolitan University s Department of Health & Human Sciences. §About the Series Editor§Kristberg Kristbergsson is Professor of Food Science at the Department of Food Science and Human Nutrition at the University of Iceland, Iceland.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Food Safety
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2007
Oldalszám 312
EAN 9780387335094
ISBN 0387335099
Libristo kód 01381852
Súly 612
Méretek 163 x 244 x 24
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása