Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Food Safety Management

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Food Safety Management Yasmine Motarjemi
Libristo kód: 02009533
Kiadó Elsevier Books, november 2013
Food Safety Management: A Practical Guide for the Food Industry is the first book to present an inte... Teljes leírás
? points 657 b
103 400 Ft
Beszállítói készleten Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Vicious V. E. Schwab / Puha kötésű
common.buy 4 232 Ft
English for the IB MYP 4 & 5 Ana de Castro / Puha kötésű
common.buy 19 249 Ft
Accent Helen Ashton / Puha kötésű
common.buy 13 945 Ft
Education of a Speculator Victor Niederhoffer / Puha kötésű
common.buy 15 048 Ft
Health and Safety Pocket Book HUNT / Puha kötésű
common.buy 22 050 Ft
Technical English Basics Bernhard Busch / Puha kötésű
common.buy 10 670 Ft
Food Safety Management Hal King / Kemény kötésű
common.buy 52 141 Ft
új
Food Safety / Kemény kötésű
common.buy 81 395 Ft
Allein auf dem Jakobsweg Evelin Dehl-Storbeck / Puha kötésű
common.buy 7 647 Ft
Die Fliehkraft und die Schwerkraft Gottes Ulrich Schoen / Puha kötésű
common.buy 8 232 Ft
Adventure with a Genius Alleyne Ireland / Puha kötésű
common.buy 10 589 Ft
Electron Transfer Reactions in Organic Chemistry L. Eberson / Puha kötésű
common.buy 52 141 Ft
Adolescents Inger P. Davis / Puha kötésű
common.buy 26 453 Ft
Nanoscale Materials in Chemistry Kenneth J. Klabunde / Kemény kötésű
common.buy 88 418 Ft
Defining Boundaries in al-Andalus Janina M Safran / Kemény kötésű
common.buy 37 929 Ft

Food Safety Management: A Practical Guide for the Food Industry is the first book to present an integrated, practical approach to the management of food safety throughout the production chain. While many books address specific aspects of food safety, no other book guides you through the various risks associated with each sector of the production process or alerts you to the measures needed to mitigate those risks. Using practical examples of incidents and their root causes, this book highlights pitfalls in food safety management and provides key insight into the means of avoiding them. Each section addresses its subject in terms of relevance and application to food safety and, where applicable, spoilage. It covers all types of risks (e.g., microbial, chemical, physical) associated with each step of the food chain. The book is a reference for food safety managers in different sectors, from primary producers to processing, transport, retail and distribution, as well as the food services sector. It addresses risks and controls (specific technologies) at various stages of the food supply chain based on food type, including an example of a generic HACCP study. It provides practical guidance on the implementation of elements of the food safety assurance system. It explains the role of different stakeholders of the food supply.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Food Safety Management
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2013
Oldalszám 1192
EAN 9780123815040
ISBN 0123815045
Libristo kód 02009533
Súly 2374
Méretek 196 x 241 x 49
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása