Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy az ügyfélszolgálat az állami ünnep végett nem elérhető. Megértésüket köszönjük.

Food Quality Analysis

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Food Quality Analysis
Libristo kód: 39331028
Kiadó Elsevier Science & Technology, november 2022
Food Quality Analysis: Applications of Analytical Methods Coupled with Artificial Intelligence provi... Teljes leírás
? points 489 b
76 604 Ft
Beszállítói készleten Küldés 4-6 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


kiárusítás
Concrete: Microstructure, Properties, and Materials Bryce Bigger / Kemény kötésű
common.buy 48 504 Ft
Real Estate Market Analysis Deborah L. Brett / Puha kötésű
common.buy 61 249 Ft
Credit Intelligence & Modelling / Kemény kötésű
common.buy 74 551 Ft
Liquidity Management - A Funding Risk Handbook Aldo Soprano / Kemény kötésű
common.buy 27 598 Ft
Cereal Processing Technologies / Kemény kötésű
common.buy 89 008 Ft
Food Quality Management / Kemény kötésű
common.buy 56 029 Ft
Food Safety and Food Quality R E Hester / Puha kötésű
common.buy 22 894 Ft
Food Quality and Consumer Value M. J. A. Schröder / Kemény kötésű
common.buy 79 882 Ft

Food Quality Analysis: Applications of Analytical Methods Coupled with Artificial Intelligence provides different spectroscopic techniques and their application to food quality analysis, with the unique approach of combining artificial intelligence applications. The book covers FTIR, Raman, NIR, Fluorescence, and Mass spectroscopy, along with machine learning and/or multivariate analysis to achieve food and beverage quality. It also brings Hyperspectral imaging applications, Meat quality assessment using electronic nose, Chromatographic and Spectroscopic methods for the analysis of oils and fats, Gas Chromatography and multivariate analysis for wheat flours and Computer vision and image analysis for evaluation of cheese quality. Written by a team of interdisciplinary experts, this is the ultimate resource for industrialists and personnel involved in the food industries. Covers food quality analysis experience combined with spectroscopic techniques, artificial intelligence and machine learning Presents the applications of analytical techniques to speed up the resolution of food safety issues, prevent food fraud and traceability purposes Explores different spectroscopic techniques and their application to food quality analysis

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Food Quality Analysis
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2022
Oldalszám 222
EAN 9780323959889
ISBN 0323959881
Libristo kód 39331028
Súly 450
Méretek 228 x 151 x 19
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása