Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Food Processing: Strategies for Quality Assessment

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Food Processing: Strategies for Quality Assessment Saghir Ahmad
Libristo kód: 13786431
Kiadó Springer-Verlag New York Inc., augusztus 2016
The aim of the food processing is to ensure microbiological and chemical safety of foods, adequate n... Teljes leírás
? points 509 b
80 602 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 10-15 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
What Should I Do With My Life? Po Bronson / Puha kötésű
common.buy 3 925 Ft
Peppa Pig: Peppa Goes Swimming Peppa Pig / Leporelló
common.buy 2 862 Ft
Food Microbiology Adams Moss Mcclure / Kemény kötésű
common.buy 20 442 Ft
Fundamental Food Microbiology Bibek Ray / Kemény kötésű
common.buy 56 266 Ft
Microbiological Industrial Hygiene Eino Elias Hakalehto / Kemény kötésű
common.buy 111 599 Ft

The aim of the food processing is to ensure microbiological and chemical safety of foods, adequate nutrient content and bioavailability and acceptability to the consumer with regard to sensory properties and ease of preparation. Processing may have either beneficial or harmful effects on these properties, so each of these factors must be taken into account in the design and preparation of foods. This book offers a unique dealing with the subject and provides not only an update of state-of-the art techniques in many critical areas of food processing and quality assessment, but also the development of value added products from food waste, safety and nanotechnology in the food and agriculture industry and looks into the future by defining current obstacles and future research goals. This book is not intended to serve as an encyclopedic review of the subject. However, the various chapters incorporate both theoretical and practical aspects and may serve as baseline information for future research through which significant development is possible.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Food Processing: Strategies for Quality Assessment
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2016
Oldalszám 510
EAN 9781493955749
ISBN 1493955748
Libristo kód 13786431
Súly 1067
Méretek 155 x 235 x 29
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása