Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Food Process Engineering

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Food Process Engineering Dennis R. Heldman
Libristo kód: 02722457
The Second Edition of Food Process Engineering by Dr. Dennis Heldman, my former student, and co-auth... Teljes leírás
? points 168 b
26 453 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 12-17 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


You, Your Child, and School Sir Ken Robinson / Puha kötésű
common.buy 6 403 Ft
L'Infanterie De Ligne Tome 2 André Jouineau / Kemény kötésű
common.buy 14 494 Ft
Evaluating Police Tactics J Blair / Puha kötésű
common.buy 22 992 Ft
Quality evaluation of tempeh and tempeh based soup mixes Lakshmy Pottekkatt Sasidharan / Puha kötésű
common.buy 25 370 Ft
Freundebuch: Meine Freunde Reiner Stolte / Kemény kötésű
common.buy 3 259 Ft
Revelation of Imagination William Franke / Puha kötésű
common.buy 25 385 Ft
TED Talks Chris Anderson / Puha kötésű
common.buy 6 328 Ft
Obelisk Brian Curan / Puha kötésű
common.buy 11 552 Ft
Philosophy Johnson / Kemény kötésű
common.buy 13 849 Ft
Phonological Acquisition Anne-Michelle Tessier / Kemény kötésű
common.buy 98 302 Ft

The Second Edition of Food Process Engineering by Dr. Dennis Heldman, my former student, and co-author Paul Singh, his former student, attests to the importance of the previous edition. In the Foreword to the First Edition, I noted the need for people in all facets of the food processing industry to consider those variables of design of particular importance in engineering for the food processing field. In addition to recognizing the many variables involved in the biological food product being handled from production to consumption, the engi neer must oftentimes adapt equations developed for non-biological materials. As more and more research is done, those equations are appropriately modified to be more accurate or new equations are developed specifically for designing to process foods. This Edition updates equations used. This book serves a very important need in acquainting engineers and technologists, particularly those with a math ematics and physics background, with the information necessary to provide a more efficient design to accomplish the objectives. Of prime importance, at present and in the future, is to design for efficient use of energy. Now, it is often economical to put considerably more money into first costs for an efficient design than previously, when energy costs were a much smaller proportion of the total cost of process engineering.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Food Process Engineering
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Oldalszám 416
EAN 9780870553806
ISBN 0870553801
Libristo kód 02722457
Súly 652
Méretek 152 x 229 x 25
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása