Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Food Process Engineering

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Food Process Engineering H.A. Leniger
Libristo kód: 01970301
This book resulted from many years of teaching engineering aspects of food tech nology at the Agricu... Teljes leírás
? points 658 b
103 526 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 12-17 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Castles S. Toy / Puha kötésű
common.buy 5 794 Ft
Architekti DAM Richard Drury / Lap
common.buy 13 537 Ft
Misterioso Arne Dahl / Puha kötésű
common.buy 5 098 Ft
Geschichte eines Vampirs Thomas Neumann / Puha kötésű
common.buy 7 053 Ft
Pathology of Vascular Skin Lesions Omar P. Sangüeza / Kemény kötésű
common.buy 103 526 Ft
Kolonialpolitik Frankreichs Alfred Zimmermann / Puha kötésű
common.buy 32 655 Ft

This book resulted from many years of teaching engineering aspects of food tech nology at the Agricultural University ofWageningen, The Netherlands. In the course of those years the subject matter of teaching has been written down and placed at the student's disposal. The Dutch text has been reconsidered and revised several times. Eventually the question arose whether it would be advisable to transform and translate the text in order to transfer available knowledge and experience to others interested in the relatively new branch of food science that food process engineering is. This question has been answered in the affirmative. Up to now only a few books deal with food process engineering; some are rather superficial and evidently meant as introductory, other ones have in our opinion too much emphasis on chemical engineering and too little on food process engineering. We believe - and this will be elucidated at some length in the Introduction - that food process engineering is in many respects a very specific branch of engineering, allied to but certainly different from chemical engineering. We have always endeav oured to show similarities between various branches, stressing at the same time how ever the differences and explaining the why and wherefore of them. The present book illustrates this approach. It considers engineering, process en gineering and food process engineering as ranking in this order of rising importance.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Food Process Engineering
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Oldalszám 552
EAN 9789027706058
ISBN 9027706050
Libristo kód 01970301
Súly 964
Méretek 160 x 240 x 31
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása