Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Food Oils and Fats

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Food Oils and Fats H.W. Lawson
Libristo kód: 01423185
Kiadó Springer-Verlag New York Inc., szeptember 2011
This basic reference provides comprehensive and detailed coverage of food oils and fats in a practic... Teljes leírás
? points 509 b
80 171 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 12-17 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
Welcome to Weaving: The Modern Guide LINDSEY CAMPBELL / Kemény kötésű
common.buy 9 552 Ft
toplistás
Gangsta Granny David Walliams / Puha kötésű
common.buy 3 557 Ft
toplistás
Silence of Bones / Puha kötésű
common.buy 4 912 Ft
toplistás
Light on Yoga B K S Iyengar / Puha kötésű
common.buy 9 113 Ft
toplistás
Official Harry Potter Baking Book Joanna Farrow / Kemény kötésű
common.buy 5 980 Ft
Botanicum Kathy Willis / Kemény kötésű
common.buy 11 345 Ft
How Bad Are Bananas? Mike Berners-Lee / Puha kötésű
common.buy 5 542 Ft
Colourmetrics / Puha kötésű
common.buy 3 748 Ft
Full Blast Plus 4. Workbook + CD H.Q. Mitchell / Puha kötésű
common.buy 7 209 Ft
Lonely Planet Berlin / Puha kötésű
common.buy 6 121 Ft
Where Chefs Eat Joe Warwick / Kemény kötésű
common.buy 9 914 Ft
Passion Of New Eve Angela Carter / Puha kötésű
common.buy 4 625 Ft
Napoleonic Light Cavalry Tactics Philip Haythornthwaite / Puha kötésű
common.buy 7 572 Ft
Proto Jean Lee Cole / Puha kötésű
common.buy 6 277 Ft

This basic reference provides comprehensive and detailed coverage of food oils and fats in a practical, how-to format. The book integrates all aspects of food oils and fats from chemistry to food processing to nutrition. Three in-depth sections discuss sources; physical and chemical properties, and processing; manufacturing techniques such as deep frying, griddling, and baking; products such as salad dressings, butter, and dairy product substitutes; the latest analytical and sensory evaluation techniques; flavor control, and nutrition. The book features the latest information on flavor measurement and alteration, product development and cost-effective use of oils and fats in production.

Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása