Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Food Lovers' Anthology

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Food Lovers' Anthology Bodleian Library the
Libristo kód: 02775017
Kiadó Bodleian Library, november 2014
'Show me another pleasure like dinner which comes every day and lasts an hour.' - Talleyrand 'He wa... Teljes leírás
? points 38 b
6 689 Ft -9 %
6 030 Ft
Beszállítói készleten Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Advanced Myofascial Techniques: Volume 1 Til Luchau / Puha kötésű
common.buy 27 415 Ft
Jesus, Springing / Kotta
common.buy 1 824 Ft
My Middle-aged Baby Book Mary Lou Weisman / Kemény kötésű
common.buy 5 023 Ft
Gabriel and the Hour Book Evaleen Stein / Puha kötésű
common.buy 5 003 Ft

'Show me another pleasure like dinner which comes every day and lasts an hour.' - Talleyrand 'He was a bold man that first ate an oyster.' - Jonathan Swift 'There is no love sincerer than the love of food' wrote George Bernard Shaw in 1903. Poets, novelists, chefs and gourmands before and after him would seem to agree. Collected in this anthology is a mouth-watering selection of excerpts on the subject of eating, drinking, cooking and serving food, guaranteed to whet every reader's appetite. Themed sections group together poetry and prose on grapes and bottles, the ideal cuisine, hangover cures and vivid vignettes of dinner-party behaviour, including Mrs Gaskell eating peas with a knife. There are stories about food fit for kings, a duchess's 'rumblings abdominal', fine dining, eating abroad, cooking at home and gastronomic excesses. A section on food and travel features Edmund Hillary's meal at the summit of Everest, Ernest Shackleton's dish of penguin in the Antarctic and Joshua Slocum on the unfortunate effects of cheese and plums while sailing solo around the world. Also on the menu are limericks, short-tempered cooks, recipes, fantasy food, special feasts, iron rations, tips on opening oysters and the uses and abuses of coffee. Featuring writers as diverse as Brillat-Savarin, Edward Lear, John Keats, Collette, Charles Dickens, Maria Edgeworth and Marcel Proust and interspersed with a generous helping of cartoons, this is a perfect gift for foodies, chefs, picnickers and epicurean explorers.

Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása