Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Food Law Handbook

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Food Law Handbook Harold Schultz
Libristo kód: 05323593
Kiadó Springer, május 2012
Of all industries in the United States, the food industry must in fact be the most regulated by law.... Teljes leírás
? points 168 b
26 116 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 12-17 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


TechnoFeminism Judy Wajcman / Kemény kötésű
common.buy 34 790 Ft
China in The National Interest Owen Harries / Kemény kötésű
common.buy 56 977 Ft
Voting at the Political Fault Line Bruce Cain / Puha kötésű
common.buy 15 398 Ft
hamarosan
School-based Drug Prevention Jonathan P. Caulkins / Puha kötésű
common.buy 9 385 Ft
Sport and British Jewry David Dee / Puha kötésű
common.buy 17 109 Ft
Willy the Champ Anthony Browne / Puha kötésű
common.buy 3 700 Ft
Montessori Susan Feez / Puha kötésű
common.buy 28 543 Ft

Of all industries in the United States, the food industry must in fact be the most regulated by law. If it is not, its competition for this distinction goes unnoticed. All phases of the food industry are subjected to some control by law, beginning with the land food is grown on and the oceans from which it is harvested. Seed and plant stock are sometimes subjected to control such as to the nutritional value of the foods they produce. Acreages of agricultural crops, the quantities of foods to be produced, are regulated. As foods are produced, whether from plants or animals, the substances applied to increase yields or provide protection from pests are controlled to insure safe use. As foods enter and pass through the huge marketing system they are scrutinized from beginning to end by regulatory agents operating under authority of food laws. Those foods which are transformed through various technologies into today's thousands of consumer products are watched carefully to insure the appropriateness and safety of added ingredients, not all of which are natural, and the adequacy of processing, packaging and storage. Finally, the representation of foods to consumers through labeling and advertising is controlled to make sure it is accurate and sufficiently informative.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Food Law Handbook
Szerző Harold Schultz
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2012
Oldalszám 664
EAN 9789401173759
ISBN 9401173753
Libristo kód 05323593
Kiadó Springer
Súly 1274
Méretek 178 x 254 x 37
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása