Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy az ügyfélszolgálat az állami ünnep végett nem elérhető. Megértésüket köszönjük.

Food History

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Food History
Libristo kód: 35428564
Kiadó Taylor & Francis Ltd, május 2021
? points 547 b
85 840 Ft
Beszállítói készleten Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
The Green Witch Arin Murphy-Hiscock / Kemény kötésű
common.buy 5 286 Ft
Legacy of the Divine Tarot Ciro Marchetti / Kártya
common.buy 11 650 Ft
Spell of the Sensuous David Abram / Puha kötésű
common.buy 6 571 Ft
Pocketful of Happiness Richard E. Grant / Puha kötésű
common.buy 4 608 Ft
How Food Made History B. W. Higman / Kemény kötésű
common.buy 36 678 Ft
Through the Children's Gate Adam Gopnik / Puha kötésű
common.buy 6 365 Ft
Student Solutions Manual for Modern Physical Organic Chemistry Michael B. Sponsler / Puha kötésű
common.buy 33 325 Ft
Fine Dining / Puha kötésű
common.buy 8 031 Ft
History of Food / Kemény kötésű
common.buy 12 323 Ft
Food in Time and Place Paul Freedman / Puha kötésű
common.buy 26 283 Ft
Oxford Handbook of Food History Jeffrey M Pilcher / Kemény kötésű
common.buy 94 263 Ft

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Food History
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2021
Oldalszám 214
EAN 9780367515584
ISBN 036751558X
Libristo kód 35428564
Súly 494
Méretek 242 x 161 x 19
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása