Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Food Gels

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Food Gels
Libristo kód: 02184825
Kiadó Springer, október 2011
The food technologist who wishes to produce a gelled product is faced with two basic options for ach... Teljes leírás
? points 168 b
26 453 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 12-17 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Tom Stuart-Smith Tim Richardson / Kemény kötésű
common.buy 20 977 Ft
Mindfulness Gill Hasson / Puha kötésű
common.buy 6 484 Ft
Tylosaurus / Játék
common.buy 4 610 Ft
Having It All Maeve Haran / Puha kötésű
common.buy 4 186 Ft
Farbwarenkunde Bernhard Schultz / Puha kötésű
common.buy 28 801 Ft
Pontes 1 / Lap
common.buy 9 899 Ft
DeepStorm OutTack George S. Boughton / Puha kötésű
common.buy 7 537 Ft

The food technologist who wishes to produce a gelled product is faced with two basic options for achieving the desired effect; whether to use a protein or a polysaccharide. Although a gel can be formed by either a protein or a polysaccharide, the resultant gels have different characteristics: Polysaccharide gels are characterised by their fine texture and transparency which is achieved at a low polymer concentration. They can be formed by heating and cooling, pH adjustment or specific ion addition . Protein gels are characterised by a higher polymer concentration (5-10%) and are formed almost exclusively by heat denaturation. Before reaching a final decision, the technologist must take a number of factors into consideration. The purpose of this book is to help the technologist in his choice by providing fundamental practical information, in one book, on the properties of gels (and factors which influence them) for both types of biopolymer. To help the reader, each chapter is (wherever possible) organised in the same way so that, for example, information on structure will always be available in section 2. The examples in the Applications section of each chapter are not meant to be exhaustive, but to illustrate the various ways in which the particular polymer can be used to form a gelled product.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Food Gels
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2011
Oldalszám 476
EAN 9789401068253
ISBN 9401068259
Libristo kód 02184825
Kiadó Springer
Súly 626
Méretek 143 x 216 x 27
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása