Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Food Contaminants and Residue Analysis

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Food Contaminants and Residue Analysis Yolanda Pico
Libristo kód: 04611752
Kiadó Elsevier Science & Technology, július 2008
Food Contaminants and Residue Analysis treats different aspects of the analysis of contaminants and... Teljes leírás
? points 809 b
127 355 Ft
Kiadói készleten rendelésre Küldés 3-5 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Cardello Luigi Capuana / Kemény kötésű
common.buy 17 990 Ft
Making Sense of Aristotle Oivind Andersen / Kemény kötésű
common.buy 113 677 Ft
Pitcairn Island Trevor Lummis / Kemény kötésű
common.buy 59 269 Ft

Food Contaminants and Residue Analysis treats different aspects of the analysis of contaminants and residues in food and highlights some current concerns facing this field. The content is initiated by an overview on food safety, the objectives and importance of determining contaminants and residues in food, and the problems and challenges associated to these analyses. This is followed by full details of relevant EU and USA regulations. Topics, such as conventional chromatographic methods, accommodating cleanup, and preparing substances for further instrumental analysis, are encompassed with new analytical techniques that have been developed, significantly, over the past few years, like solid phase microextraction, liquid chromatography-mass spectrometry, immunoassays, and biosensors. A wide range of toxic contaminants and residues, from pesticides to mycotoxins or dioxins are examined, including polychlorinated biphenyls, polycyclic aromatic hydrocarbons, N-nitrosamines, heterocyclic amines, acrylamide, semicarbazide, phthalates and food packing migrating substances. This book can be a practical resource that offers ideas on how to choose the most effective techniques for determining these compounds as well as on how to solve problems or to provide relevant information. Logically structured and with numerous examples, Food Contaminants and Residue Analysis will be valuable a reference and training guide for postgraduate students, as well as a practical tool for a wide range of experts: biologists, biochemists, microbiologists, food chemists, toxicologists, chemists, agronomists, hygienists, and everybody who needs to use the analytical techniques for evaluating food safety.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Food Contaminants and Residue Analysis
Szerző Yolanda Pico
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2008
Oldalszám 848
EAN 9780444530196
ISBN 0444530193
Libristo kód 04611752
Súly 1412
Méretek 158 x 243 x 51
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása