Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Food Allergens Marija Gavrovic-Jankulovic
Libristo kód: 14166707
Kiadó Springer-Verlag New York Inc., szeptember 2016
A food allergen has the ability to first elicit an IgE response, and then, on subsequent exposures,... Teljes leírás
? points 304 b
48 593 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 10-15 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Samlede Verker, VII Nils Faarlund / Kemény kötésű
common.buy 9 259 Ft
Optimizaciya sherohovatosti poverhnostej detalej Vyacheslav Valetov / Puha kötésű
common.buy 22 771 Ft
Der Himmel ist blau, die Erde ist weiß Hiromi Kawakami / Kemény kötésű
common.buy 7 785 Ft
RIGBY PM COLL Rigby / Puha kötésű
common.buy 32 394 Ft
Untersuchungen uber Trichina Spiralis Rudolf Leuckart / Puha kötésű
common.buy 8 824 Ft

A food allergen has the ability to first elicit an IgE response, and then, on subsequent exposures, a clinical response to the same or similar protein. How harmless food protein becomes recognized by the mucosal immune system as an allergen remains an open question and more data are needed to explain how regulatory mechanisms of the mucosal immune system fail and result in allergic sensitization to dietary antigens. Some biochemical characteristics associated with food allergens, such as the presence of multiple, linear IgE-binding epitopes and the resistance of the protein to digestion and processing, seem to predominate among food allergens. Digestion susceptibility of food allergens that sensitize via the gastrointestinal tract and stability to food processing conditions are inherently related to protein structural features. Thereby, physiological changes in the digestion process, pathological conditions affecting digestion, as well as procedures and food processing conditions that affect protein structure may all have a profound effect on the sensitizing potential and allergenicity of food proteins. In addition, signals coming from the diet and micro biome can modulate regulatory mechanisms of the mucosal immune system and influence mucosal immunity and intestinal barrier function. The detection of allergenic ingredients in food products has received increased attention from the food industry and legislative and regulatory agencies over recent years. This has resulted in the improvement of applied safety measures that provide protection for food-allergic consumers and development of sensitive and highly specific analytical methods of food allergens detection. Food allergy is an important and common health issue and therefore there is a need to characterize the sensitizing potential of newly introduced proteins in genetically engineered foods. A combination of in vitro and in silico methods provide information that contributes to safety assessment. Suitable in vivo models may provide a more holistic assessment of allergenic potential of novel food proteins.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Food Allergens
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2016
Oldalszám 208
EAN 9781493945597
ISBN 1493945599
Libristo kód 14166707
Súly 472
Méretek 155 x 235 x 11
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása