Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

fonte lipidique a la cuisson du foie gras de canard

Nyelv FranciaFrancia
Könyv Puha kötésű
Könyv fonte lipidique a la cuisson du foie gras de canard Laetitia Théron
Libristo kód: 07117391
Kiadó Omniscriptum, február 2018
Les objectifs de ce travail sont d'identifier les mécanismes biologiques impliqués dans le détermini... Teljes leírás
? points 231 b
37 746 Ft -5 %
35 856 Ft
Beszállítói készleten Küldés 8-10 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Guess How Much I Love You in the Winter Sam McBratney / Puha kötésű
common.buy 3 612 Ft
V lese collegium / Leporelló
common.buy 665 Ft
Flautoškola 1 Jan Kvapil / Könyv
common.buy 5 845 Ft
Foie gras, Terrines et cie Thomas Feller / Könyv
common.buy 6 773 Ft
Wasserfarbe für Gestalter Felix Scheinberger / Kemény kötésű
common.buy 12 822 Ft
Foie Gras / Kemény kötésű
common.buy 5 890 Ft
Paprika, Foie Gras, and Red Mud Zsuzsa Gille / Kemény kötésű
common.buy 40 242 Ft

Les objectifs de ce travail sont d'identifier les mécanismes biologiques impliqués dans le déterminisme de la variabilité de la fonte lipidique ŕ la cuisson du foie gras de canard, et de définir des marqueurs de la fonte. Pour répondre ŕ ces objectifs, nous avons choisi de conduire une caractérisation du tissu hépatique, selon son comportement ultérieur ŕ la cuisson, basée sur une approche intégrée combinant de la biochimie, de la protéomique et de l'histologie. L'ensemble des résultats acquis dans ce projet permet de formuler une hypothčse sur le déterminisme biologique de la fonte lipidique męme si certains mécanismes identifiés restent ŕ confirmer. De plus, la relation entre l'aptitude ŕ la stéatose et la qualité technologique du foie gras est une piste ŕ explorer afin de mieux comprendre la variabilité de la fonte lipidique ŕ la cuisson observée lors de la cuisson du foie gras de canard. Cet ouvrage s'adresse aux lecteurs portant un intéręt ŕ la recherche agroalimentaire mais également aux méthodes de protéomique et de microscopies.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés fonte lipidique a la cuisson du foie gras de canard
Nyelv Francia
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2018
Oldalszám 224
EAN 9786131522222
ISBN 6131522227
Libristo kód 07117391
Kiadó Omniscriptum
Súly 336
Méretek 152 x 229 x 13
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása