Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy az ügyfélszolgálat az állami ünnep végett nem elérhető. Megértésüket köszönjük.

Flavor of Meat and Meat Products

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Flavor of Meat and Meat Products Fereidoon Shahidi
Libristo kód: 06796513
Kiadó Springer-Verlag New York Inc., november 2012
Flavour is an important sensory aspect of the overall acceptability of meat products. Whether we acc... Teljes leírás
? points 302 b
47 310 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 12-17 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Captivating Revised and Updated Staci Eldredge / Puha kötésű
common.buy 7 871 Ft
Great Opera Arias and Themes for Solo Piano Carolinda Carlson / Puha kötésű
common.buy 8 654 Ft
Feeling Terrific Namir F Damluji / Puha kötésű
common.buy 7 494 Ft
Robert Xavier Rodriguez Robert Xavier Rodriguez / Puha kötésű
common.buy 10 837 Ft
Virtuoso Teams Andy Boynton / Puha kötésű
common.buy 8 373 Ft
In-Game Advertising erfolgreich platzieren Frank Huber / Puha kötésű
common.buy 16 103 Ft
PCR Topics Peter Marx / Puha kötésű
common.buy 51 953 Ft
Trade Policy in a Globalizing World Haruto Yamashita / Kemény kötésű
common.buy 52 374 Ft
Coloring and Workbook of Parables Tony de Christopher / Puha kötésű
common.buy 7 434 Ft
Christianity and the Brain Ramsis Ghaly / Puha kötésű
common.buy 8 528 Ft
Politics of Bioethics Alan Petersen / Puha kötésű
common.buy 33 290 Ft
ÜberLeben ohne Alkohol Katrin Rossmann / Puha kötésű
common.buy 23 351 Ft
Novel Andy Warhol Andy Warhol / Puha kötésű
common.buy 6 445 Ft
Wer hat Angst vor dem boesen Wolf? Malte Tibes / Puha kötésű
common.buy 3 714 Ft
Unsrer Nichtbegegnung denkend Anna Achmatowa / Kemény kötésű
common.buy 6 741 Ft

Flavour is an important sensory aspect of the overall acceptability of meat products. Whether we accept or reject a food depends primarily on its flavour. Both desirable and undesirable flavour effects are contemplated. Furthermore, threshold values of different flavour-active compounds have an important effect on the cumulative sensory properties of all foods. Meat from different species constitutes a major source of protein for most people. Although raw meat has little flavour and only a blood-like taste, it is a rich reservoir of non-volatile compounds with taste-tactile properties as well as flavour enhancers and aroma precursors. Non-vola tile water-soluble precursors and lipids influence the flavour of meat from different species. In addition, mode of heat processing and the nature of additives used may have a profound effect on the flavour of prepared meats. This book reports the latest advancements in meat flavour research. Following a brief overview, chapters 2 to 5 discuss flavours from different species of meat, namely beef, pork, poultry and mutton. In chapters 6 to 12 the role of meat constituents and processing on flavour are described. The final section of the book (chapters 13 to 15) summarizes analytical methodologies for assessing the flavour quality of meats. I wish to thank all the authors for their cooperative efforts and com mendable contributions which have made this publication possible.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Flavor of Meat and Meat Products
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2012
Oldalszám 301
EAN 9781461359111
ISBN 1461359112
Libristo kód 06796513
Súly 486
Méretek 155 x 235 x 18
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása