Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Fig (Ficus carica): Production, Processing, and Properties

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Fig (Ficus carica): Production, Processing, and Properties Mohamed Fawzy Ramadan
Libristo kód: 44750511
Kiadó Springer, Berlin, március 2024
This book creates a multidisciplinary forum of discussion on Ficus carica with particular emphasis o... Teljes leírás
? points 462 b új új
74 756 Ft -2 %
72 740 Ft
Beszállítói készleten Küldés 8-10 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Figs C Thornton / Puha kötésű
common.buy 9 285 Ft
Fig Culture José Regato / Puha kötésű
common.buy 10 574 Ft
Fig ALI SARKHOSH / Kemény kötésű
common.buy 77 083 Ft
Fig / Puha kötésű
common.buy 5 809 Ft

This book creates a multidisciplinary forum of discussion on Ficus carica with particular emphasis on its horticulture, post-harvest, marketability, phytochemistry, extraction protocols, biochemistry, nutritional value, functionality, health-promoting properties, ethnomedicinal applications, technology and processing. The impact of traditional and innovative processing on the recovery of high-added value compounds from Ficus carica byproducts is extensively reported. Also, the text discusses the potential applications of Ficus carica in food, cosmetics, and pharmaceutical products. Fig (Ficus carica): Production, Processing, and Properties illustrates a diversity of developments in food science and horticultural research including:Production, processing, chemistry, and functional properties of Ficus carica.Ficus carica phytochemicals and its health-promoting effects.Food, non-food and technological applications of Ficus carica.Recent research focuses on studying the bioactive compounds and therapeutic traits and investigating the mode of action and toxicological impacts of medical plant extracts and bioactive phytochemicals. Ficus carica is of significant importance due to its widespread food, industrial and medicinal applications. Although Ficus carica products are already commercially available in the international market, it is hard to find a reference work covering the production, processing, chemistry and properties of Ficus carica. This book will be the first publication focusing specifically on this important topic.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Fig (Ficus carica): Production, Processing, and Properties
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2024
Oldalszám 817
EAN 9783031164958
Libristo kód 44750511
Méretek 155 x 235
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása