Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Extraccion y caracterizacion de aceite de nuez (juglans regia l.)

Nyelv SpanyolSpanyol
Könyv Puha kötésű
Könyv Extraccion y caracterizacion de aceite de nuez (juglans regia l.) Marcela Lilian Martínez
Libristo kód: 05166451
Kiadó Publicia, július 2014
La presente obra aborda aspectos relacionados a la caracterización de genotipos de nuez cultivados e... Teljes leírás
? points 145 b
23 389 Ft
Beszállítói készleten Küldés 15-20 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


hamarosan
Spot's Spooky Fun Eric Hill / Leporelló
common.buy 2 910 Ft
Through the Woods H E Bates / Puha kötésű
common.buy 6 566 Ft
Captain Awesome and the Mummy's Treasure Stan Kirby / Kemény kötésű
common.buy 6 128 Ft
Cyber Savvy Nancy E. Willard / Puha kötésű
common.buy 16 247 Ft
Everybody's Magazine, Volume 23 Anonymous / Kemény kötésű
common.buy 21 716 Ft
Man spricht deutsh, 1 DVD Hanns Christian Müller / DVD
common.buy 4 666 Ft
hamarosan
Iconic Communication / Puha kötésű
common.buy 13 610 Ft
Skiing in the Desert Ian Morrison / Puha kötésű
common.buy 3 038 Ft
Santa Biblia Broadman & Holman Espańol / Puha kötésű
common.buy 13 641 Ft
Langenbecks Archiv fur Chirurgie / Puha kötésű
common.buy 22 684 Ft

La presente obra aborda aspectos relacionados a la caracterización de genotipos de nuez cultivados en Argentina y al análisis de alternativas tecnológicas para la extracción y conservación del aceite. Los resultados indican que las características pomológicas y la composición de los aceites muestran una fuerte influencia varietal y, en menor medida, del ańo y de la localidad de producción. Se realizaron ensayos de extracción del aceite mediante disolvente (n-hexano, CO2 en estado supercrítico) y prensa de tornillo helicoidal (a escala piloto e industrial). Esta última metodología resulta asequible para la obtención de altos rendimientos de aceite, de buena calidad química. No obstante, por su elevado nivel de insaturación, el aceite es altamente susceptible al deterioro termo y foto-oxidativo. La adición de antioxidantes y el empleo de procedimientos de protección contra la foto-oxidación constituyen alternativas tecnológicas para la conservación del aceite.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Extraccion y caracterizacion de aceite de nuez (juglans regia l.)
Nyelv Spanyol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2014
Oldalszám 184
EAN 9783639557459
ISBN 363955745X
Libristo kód 05166451
Kiadó Publicia
Súly 277
Méretek 152 x 229 x 11
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása