Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Experimente rund ums Kochen, Braten, Backen 3e

Nyelv NémetNémet
Könyv Puha kötésű
Könyv Experimente rund ums Kochen, Braten, Backen 3e Georg Schwedt
Libristo kód: 09151409
Kiadó Wiley-VCH Verlag GmbH, augusztus 2015
Küche und Chemie - passt das zusammen? Ja, wie Georg Schwedt in der dritten Auflage seines Experimen... Teljes leírás
? points 76 b
12 496 Ft -4 %
11 914 Ft
Beszállítói készleten Küldés 4 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére

Küche und Chemie - passt das zusammen? Ja, wie Georg Schwedt in der dritten Auflage seines Experimentierbuchs zum Kochen, Braten und Backen eindrücklich demonstriert. Von der Molekular- zur Suppenküche, von unterschiedliche Garverfahren bis zur analytischen Erfassung von Nährstoffverlusten beim Kochen: Mit zahlreichen Versuchen und Rezepten werden physikalisch-chemische Vorgänge beim Kochen, Braten und Backen verständlich, erfahr- und sogar genießbar!

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Experimente rund ums Kochen, Braten, Backen 3e
Szerző Georg Schwedt
Nyelv Német
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2015
Oldalszám 232
EAN 9783527339679
ISBN 3527339671
Libristo kód 09151409
Súly 456
Méretek 172 x 245 x 15
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása