Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Expanding the Production and Use of Cool Season Food Legumes

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Expanding the Production and Use of Cool Season Food Legumes Fred J. Muehlbauer
Libristo kód: 05250084
Kiadó Springer Netherlands, november 1993
The Second International Food Legume Research Conference (IFLRC-II) was held from 12--16 April 1992... Teljes leírás
? points 226 b
36 325 Ft
50 % esély Keressük az egész világon Mikor kapom meg a terméket?

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Anthony Asquith Tom Ryall / Puha kötésű
common.buy 14 337 Ft
Hegel's Preface to the Phenomenology of Spirit Georg Wilhelm Friedrich Hegel / Kemény kötésű
common.buy 19 821 Ft
Engaged with Reality Salvador Perez Arroyo / Puha kötésű
common.buy 18 997 Ft
All Is True Lilian R. Furst / Puha kötésű
common.buy 13 255 Ft

The Second International Food Legume Research Conference (IFLRC-II) was held from 12--16 April 1992 in Cairo, Egypt. Five cool season food legume crops were included in the deliberations: pea (Pisum sativum), lentil (Lens culinaris), faba bean (Vicia faba), chickpea (Cicer arietinum), and grasspea (Lathyrus sativus). The principal objectives of IFLRC-II were to review and assess recent results from national and international research programs on cool season food legumes and to develop strategies for increasing the productivity, improving the quality and extending the use of these crops in different farming systems. Topics in both basic and applied research were addressed and multidisciplinary research efforts were emphasized. §The papers published here are organized according to subject areas: Processing and Animal Feeds; Climate Change and Biotic and Abiotic Stresses; Host Plant Resistance to Manage Biotic Stresses; Policy Incentives; Breeding Methods and Selection Indices; Infrastructural Support; Cool Season Food Legume Breeding; Management to Control Biotic and Abiotic Stresses; Biotechnology and Gene Mapping; Crop Physiology and Productivity; and Farmers' Constraints and On-Farm Research. Sessions devoted to Regional Discussion Groups and to the Continuation of the IFLRC Concept were also included. A Conference Summary is presented by Professor Eric Roberts.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Expanding the Production and Use of Cool Season Food Legumes
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 1994
Oldalszám 991
EAN 9780792325352
Libristo kód 05250084
Súly 1906
Méretek 240
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása