Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Evolutions in Bread

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Evolutions in Bread
Libristo kód: 38857324
Kiadó Potter/Ten Speed/Harmony/Rodale, szeptember 2022
The New York Times bestselling author of Flour Water Salt Yeast teaches you how to elevate your sand... Teljes leírás
? points 80 b
14 047 Ft -11 %
12 499 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 10-14 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
The Creative Act Rick Rubin / Kemény kötésű
common.buy 6 687 Ft
toplistás
The Fellowship of the Ring John Ronald Reuel Tolkien / Kemény kötésű
common.buy 11 829 Ft
toplistás
Invisible Women Caroline Criado Perez / Puha kötésű
common.buy 4 656 Ft
toplistás
Dotcom Secrets / Puha kötésű
common.buy 7 717 Ft
toplistás
Small Victories / Puha kötésű
common.buy 5 267 Ft
toplistás
Gangsta Granny David Walliams / Puha kötésű
common.buy 3 531 Ft
toplistás
Attack On Titan Season 3 Part 1 Manga Box Set Hajime Isayama / Puha kötésű
common.buy 18 876 Ft
toplistás
It's All Love / Kemény kötésű
common.buy 5 877 Ft
toplistás
Tombs: Junji Ito Story Collection Junji Ito / Kemény kötésű
common.buy 8 018 Ft
toplistás
Children of Ruin Adrian Tchaikovsky / Puha kötésű
common.buy 4 656 Ft
toplistás kiárusítás
Little First Stickers Easter Felicity Brooks / Puha kötésű
common.buy 1 971 Ft
toplistás
Official SAT Study Guide, 2020 Edition College Board / Puha kötésű
common.buy 12 094 Ft
toplistás
Useless Magic: Lyrics and Poetry Florence Welch / Kemény kötésű
common.buy 12 549 Ft
Love is an Illusion! Vol. 3 / Puha kötésű
common.buy 8 873 Ft

The New York Times bestselling author of Flour Water Salt Yeast teaches you how to elevate your sandwich bread, breakfast toast, and overall bread-baking game using everything he's learned in the last decade to perfect his loaves. "A descendent of Flour Water Salt Yeast with an even greater eye towards baking breads that are complex in flavor but simple in process."--J. Kenji Lopez-Alt, author of The Food Lab, Every Night is Pizza Night, and The Wok If you want to craft artisan pan breads and rustic Dutch oven loaves at home with professional, consistent results, this is the book for you. Think crispy, crackly crusts and soft, airy interiors, just like from your favorite artisan bakery--except it came from your own oven. Approachable to the home baker, while still being chock-full of expert knowledge and all-new recipes, Evolutions in Bread covers same-day loaves, overnight cold-proof doughs, and classic levains. Forkish shares the secrets he has learned for making sourdough starter that's more flour efficient while also exploring classic breads and enriched doughs, such as Japanese Milk Bread and Brioche. Included with each recipe is a handy baking schedule, helping newbies navigate their first starters and loaves. The doughs are also versatile; most can be prepared as a lidded pan loaf, open pan loaf, or as a rustic country loaf. This book will improve anyone's baking but also serves as a companion to Flour Water Salt Yeast, giving you everything you need to create any loaf imaginable.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Evolutions in Bread
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2022
Oldalszám 256
EAN 9781984860378
ISBN 1984860372
Libristo kód 38857324
Súly 1142
Méretek 262 x 336 x 24
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása