Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Evaluacion In Vitro de Bacillus subtilis

Nyelv SpanyolSpanyol
Könyv Puha kötésű
Könyv Evaluacion In Vitro de Bacillus subtilis Navarro Paz Tania Lucia
Libristo kód: 07024646
Kiadó EAE Editorial Academia Espanola, december 2011
En este trabajo se evaluó in vitro la capacidad antifúngica de ocho microorganismos contra los fitop... Teljes leírás
? points 121 b
18 852 Ft
Beszállítói készleten Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
CHANEL: Karl Lagerfeld - Die Kampagnen Patrick Mauri?s / Kemény kötésű
common.buy 23 131 Ft
Trichoderma Chaabani Sghaier / Puha kötésű
common.buy 19 337 Ft
Bacillus Thuringiensis Unep / Puha kötésű
common.buy 12 198 Ft
Taylor Swift Taylor Swift / Puha kötésű
common.buy 8 419 Ft
Bacillus subtilis. A bioagent in nematode management V Veerasakthi / Puha kötésű
common.buy 27 271 Ft
EFFECT OF PROBIOTIC (Bacillus subtilis) ON BROILERS Meenu Dubey / Puha kötésű
common.buy 16 367 Ft
Leeks from the Back Benches Alison Halford / Puha kötésű
common.buy 16 007 Ft
Distance-regular Graphs Arnold Neumaier / Puha kötésű
common.buy 74 933 Ft
Vers Une Conception Optimisee Des Systemes Mecatroniques Jorge Villagra / Puha kötésű
common.buy 36 919 Ft
Doing Events Research John Brackstone / Kemény kötésű
common.buy 94 360 Ft
Last Oasis Sandra Postel / Puha kötésű
common.buy 6 779 Ft
Varieties of Psychedelic Experience Jean Houston / Puha kötésű
common.buy 7 464 Ft

En este trabajo se evaluó in vitro la capacidad antifúngica de ocho microorganismos contra los fitopatógenos Rhizoctonia solani y Fusarium oxysporum. Dentro de los microorganismos evaluados, siete fueron bacterias del género Bacillus cuyas especies fueron identificadas como subtilis (3 cepas), sp.(2 cepas), megaterium y cereus; además del hongo Trichoderma harzianum. La evaluación se realizó utilizando un método directo, donde se determinó la forma e intensidad de antagonismo, resultando ser T. harzianum el microorganismo que obtuvo mayor intensidad en el control de ambos patógenos. El método indirecto que se utilizó para medir halos de inhibición y/o crecimiento formados por los antagonistas, determinó que la bacteria más agresiva en la inhibición de ambos patógenos fue la de Bacillus subtilis cultivada en agua de coco, procedente de un producto comercial, cuyos resultados mostraron ser diferentes a los obtenidos por la misma bacteria tomada directamente de dicho producto. Esto demuestra que el agua de coco contribuyó de alguna forma a mejorar la capacidad de control de esta bacteria.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Evaluacion In Vitro de Bacillus subtilis
Nyelv Spanyol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2011
Oldalszám 100
EAN 9783846573808
ISBN 3846573809
Libristo kód 07024646
Súly 159
Méretek 152 x 229 x 6
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása