Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Etude de la microflore lactique d'un fromage traditionnel Algérien

Nyelv FranciaFrancia
Könyv Puha kötésű
Könyv Etude de la microflore lactique d'un fromage traditionnel Algérien Abdelkader El-Amine Dahou
Libristo kód: 02978946
Kiadó Éditions universitaires européennes, április 2016
Les études de ce type sont rares concernant les microflores des fromages traditionnels fabriqués art... Teljes leírás
? points 86 b
14 807 Ft -9 %
13 379 Ft
Beszállítói készleten Küldés 8-10 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére

Les études de ce type sont rares concernant les microflores des fromages traditionnels fabriqués artisanalement en Algérie. Ce travail se propose donc: d'apprécier la diversité de la microflore lactique d'un fromage traditionnel " J'ben " issu de la fabrication artisanale des régions steppiques de l'Algérie; Cette diversité de la microflore lactique a été étudiée par différentes techniques d'identification selon différents niveaux de spécificités avec une approche sur les propriétés technologiques des souches isolées.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Etude de la microflore lactique d'un fromage traditionnel Algérien
Nyelv Francia
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2016
Oldalszám 88
EAN 9783639503241
Libristo kód 02978946
Súly 149
Méretek 150 x 220 x 6
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása