Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Essentials of Food Sanitation

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Essentials of Food Sanitation Norman G. Marriott
Libristo kód: 06794015
Kiadó Chapman and Hall, augusztus 1997
An Aspen Food Science Text Series Book. All of the essential information that you have come to rely... Teljes leírás
? points 168 b
26 453 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 12-17 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Sym trie Miroir Des Espaces Projectifs Poids Etienne Mann / Puha kötésű
common.buy 33 824 Ft
Education for Fullness Himangshu Bhusan Mukherjee / Puha kötésű
common.buy 29 824 Ft
European Valuation Standards 2003 TEGOVA / Puha kötésű
common.buy 44 473 Ft

An Aspen Food Science Text Series Book. All of the essential information that you have come to rely on in the widely-acclaimed 'Principles of Food Sanitation' by Norman G. Marriott is now available to you in a simplified, practical, and updated format. Providing a step-by-step, hands-on approach, this incomparable text offers useful and interesting information on food sanitation at all stages of food processing and food service and stresses how important the role of each employee is at each stage. Essentials of Food Sanitation covers a wide variety of topics from cleaning and sanitizing compounds, systems and equipment to food sanitation in various types of food processing such as dairy products, seafood, meat and poultry, etc. Each chapter provides food handlers and students with interesting real-life reports of recent food sanitation problems plus different techniques to ensure firm understanding of the subject, including: visual aides; a comprehensive glossary; several summaries, study questions; references; chapter bibliographies; a resource section on how to learn more about the topic; and case studies. A thorough discussion of HACCP and how a HACCP system relates to quality assurance and sanitation functions is also outlined in the text. Furthermore, expanded material on foodservice, including the methods and principles for sanitary food handling and considerations at various control points inthe flow of foodservice is provided.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Essentials of Food Sanitation
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 1997
Oldalszám 344
EAN 9780412080111
ISBN 0412080117
Libristo kód 06794015
Súly 1380
Méretek 178 x 254 x 20
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása