Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Encyclopedia of Human Nutrition

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Encyclopedia of Human Nutrition Lindsay H. Allen
Libristo kód: 01321889
Kiadó Elsevier Science Publishing Co Inc, január 2013
The role of nutrition in improving quality of life and combating disease is undeniable - and researc... Teljes leírás
? points 8581 b
1 345 570 Ft
50 % esély Keressük az egész világon Mikor kapom meg a terméket?

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
Nutrition and Physical Degeneration Weston Price / Puha kötésű
common.buy 13 924 Ft
Chainsaw Man 01 Gandalf Bartholomäus / Puha kötésű
common.buy 2 856 Ft
Naruto: Chibi Sasuke's Sharingan Legend, Vol. 3 Kenji Taira / Puha kötésű
common.buy 4 001 Ft
Capture Your Style Aimee Song / Puha kötésű
common.buy 7 404 Ft
Nutrition and Enhanced Sports Performance Debasis Bagchi / Puha kötésű
common.buy 103 057 Ft
Encyclopedia of Food and Health Benjamin Caballero / Kemény kötésű
common.buy 1 059 307 Ft
Encyclopedia of Food Chemistry / Kemény kötésű
common.buy 682 596 Ft
Piano Concerto No. 2 in G Minor Op. 22 (Edition for 2 Pianos) Camille Saint-Saëns / Puha kötésű
common.buy 12 905 Ft
Shifting Paradigms in Public Health Vijay Kumar Yadavendu / Kemény kötésű
common.buy 51 953 Ft
Encyclopedia of Genetics, Genomics, Proteomics, and Informatics George P. Redei / Kemény kötésű
common.buy 260 874 Ft

The role of nutrition in improving quality of life and combating disease is undeniable - and researchers from different disciplines are bringing their perspectives to bear on this fundamental topic. The 4-volume Encyclopedia of Human Nutrition, Third Edition, is a thorough revision of the previous award-winning version and reflects the scientific advances in the field of human nutrition. It presents the latest understanding on a wide range of nutrition-related topics including food safety, weight management, vitamins, bioengineering of foods, plant based diet and raw foods among others. New articles on organic food, biofortification, nutritional labeling and the effect of religious customs on diet, among many others, reflect the dedication to currency in this revision. It not only contains the most current and thorough information available on the topic, but also contains broader cross-referencing on emerging opportunities for potential treatment and prevention of diseases. An ideal starting point for scientific research, Encyclopedia of Human Nutrition, Third Edition, continues to provide authoritative information in an accessible format, making this complex discipline available to readers at both the professional and non-professional level. * Selected for inclusion in Doody's Core Titles 2013, an essential collection development tool for health sciences libraries* Approximately 30% new content ensures readers have the latest research information* Extensive cross-referencing provides key connections between topics in this multidisciplinary field* Presents current information on relationships between disease and nutrition* Covers thoroughly topics ranging from nutrient biochemistry and function to clinical nutrition and the epidemiology of diet, health and disease.

Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása