Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Emulsifiers in Food Technology 2e

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Emulsifiers in Food Technology 2e Viggo Norn
Libristo kód: 04885195
Kiadó John Wiley & Sons Inc, január 2015
Emulsifiers are essential components of many industrial food recipes. They have the ability to act a... Teljes leírás
? points 564 b
90 716 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 10-15 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Laura Stamm's Power Skating Laura Stamm / Puha kötésű
common.buy 8 461 Ft
Dirty Details Marion Deutsche Cohen / Kemény kötésű
common.buy 34 909 Ft
hamarosan
Cognition, Computing, and Cooperation Wayne Zachary / Puha kötésű
common.buy 10 248 Ft
Management of Dementia Serge Gauthier / Puha kötésű
common.buy 88 383 Ft
Railways of Beckenham Andrew Hajducki / Kemény kötésű
common.buy 10 474 Ft
Beyond the Rim S. Fowler Wright / Puha kötésű
common.buy 7 688 Ft
Introducing Public Relations Keith Butterick / Kemény kötésű
common.buy 45 126 Ft
Screening America James J. Lorence / Puha kötésű
common.buy 31 948 Ft
hamarosan
Peter Gill Plays 2 Peter Gill / Puha kötésű
common.buy 7 946 Ft
Forever in Love June Cotner / Kemény kötésű
common.buy 4 794 Ft
Raising Confident Girls Elizabeth Hartley-Brewer / Puha kötésű
common.buy 7 369 Ft
Walk On: My Life in Red Ronnie Whelan / Puha kötésű
common.buy 4 681 Ft

Emulsifiers are essential components of many industrial food recipes. They have the ability to act at the interface between two phases, and so can stabilise the desired mix of oil and water in a mayonnaise, ice cream or salad dressing. They can also stabilise gas/liquid mixtures in foams. More than that, they are increasingly employed in textural and organoleptic modification, in shelf life enhancement, and as complexing or stabilising agents for other components such as starch or protein. Applications include modifying the rheology of chocolate, the strengthening of dough, crumb softening and the retardation of staling in bread.§§This volume, now in a revised and updated second edition, introduces emulsifiers to those previously unfamiliar with their functions, and provides a state of the art account of their chemistry, manufacture, application and legal status for more experienced food technologists. Each chapter considers one of the main chemical groups of food emulsifiers. Within each group the structures of the emulsifiers are considered, together with their modes of action. This is followed by a discussion of their production / extraction and physical characteristics, together with practical examples of their application. Appendices cross-reference emulsifier types with applications, and give E-numbers, international names, synonyms and references to analytical standards and methods.§§This is a book for food scientists and technologists, ingredients suppliers and quality assurance personnel.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Emulsifiers in Food Technology 2e
Szerző Viggo Norn
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2015
Oldalszám 360
EAN 9780470670637
ISBN 0470670630
Libristo kód 04885195
Súly 854
Méretek 169 x 251 x 22
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása