Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Emerging Dairy Processing Technologies - Opportunities for the Dairy Industry

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Emerging Dairy Processing Technologies - Opportunities for the Dairy Industry Nivedita Datta
Libristo kód: 05343052
Kiadó John Wiley & Sons Inc, június 2015
Milk processing is energy intensive and contributes significantly to greenhouse gas (GHG) emissions,... Teljes leírás
? points 590 b
91 938 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 10-14 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Study on the Business Environment of MSMEs in Egypt Samar Abdelmageed / Puha kötésű
common.buy 26 241 Ft
Feeding the Inner-Man Dr Ralph J McIntyre / Puha kötésű
common.buy 13 375 Ft
Ethnic Profiling and Counter-Terrorism Mareile Kaufmann / Puha kötésű
common.buy 8 155 Ft
Engaging the Law in China Neil J. Diamant / Puha kötésű
common.buy 12 377 Ft

Milk processing is energy intensive and contributes significantly to greenhouse gas (GHG) emissions, with high financial and energy costs found all along the production line and supply chain. Worldwide, the dairy industry has set a goal of reducing GHG emissions and other environmental impacts associated with milk processing. Although the major GHG emissions associated with milk production occur on the farm, most energy usage associated with milk processing occurs at the milk processing plant and afterwards, during refrigerated storage (a key requirement for the transportation, retail and consumption of most milk products). Sustainable alternatives and designs for the dairy processing plants of the future are now being actively sought by the global dairy industry, as it seeks to improve efficiency, reduce costs, and comply with its corporate social responsibilities. Emerging Dairy Processing Technologies presents the state of the art research and technologies that might be sustainable replacements for high temperature-short time (HTST) and ultra-high temperature (UHT) milk processing. These technologies include pulsed electric fields, high hydrostatic pressure, high pressure homogenization, ohmic and microwave heating, microfiltration, pulsed light, UV light processing, and carbon dioxide processing. This book is part of Wiley's series IFST Advances in Food Science , which all focus on emerging technologies in various sectors of the food industry. Previously commissioned titles in the series have covered emerging technologies in meat, seafood, and functional foods.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Emerging Dairy Processing Technologies - Opportunities for the Dairy Industry
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2015
Oldalszám 360
EAN 9781118560624
ISBN 1118560620
Libristo kód 05343052
Súly 840
Méretek 251 x 177 x 21
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása