Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Elaboración casera de carne y embutidos

Nyelv NémetNémet
Könyv Puha kötésű
Könyv Elaboración casera de carne y embutidos Eberhard Schiffner
Libristo kód: 12987388
Kiadó Editorial Acribia, S.A., március 1996
El sacrificio de los animales. Valoración de la carne. Fundamentos de microbiología. Maduración y pu... Teljes leírás
? points 60 b
9 840 Ft -4 %
9 355 Ft
Beszállítói készleten Küldés 4-6 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére

El sacrificio de los animales. Valoración de la carne. Fundamentos de microbiología. Maduración y putrefacción de la carne. Despiece de la canal. Las tripas. Embutidos crudos. Embutidos cocidos. Embutidos escaldados. Productos curados de larga duración. Productos cárnicos curados y cocidos. Ensaladas, productos gelatinosos, fiambres en gelatinas y otras especialidades. Conservación de la carne y de los productos cárnicos. Condimentos. Intoxicaciones alimentarias. Mataderos y salas de despiece no industriales. Selección de disposiciones legales.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Elaboración casera de carne y embutidos
Nyelv Német
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 1996
Oldalszám 302
EAN 9788420008042
ISBN 8420008044
Libristo kód 12987388
Súly 540
Méretek 170 x 240
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása