Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Effect of Ozonation on Selected Properties of Starches

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Effect of Ozonation on Selected Properties of Starches Hatice Çatal
Libristo kód: 07174554
Kiadó Scholars' Press, július 2014
Ozone is a powerful oxidant due to its high reactivity, penetrability, and spontaneous decomposition... Teljes leírás
? points 189 b
30 424 Ft
Beszállítói készleten Küldés 15-20 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Vášnivý svůdník Christina Lauren / Kemény kötésű
common.buy 4 295 Ft
Super Safari Level 1 Activity Book Herbert Puchta / Puha kötésű
common.buy 5 809 Ft
Kniha čínského umění léčby Li Wu / Puha kötésű
common.buy 4 969 Ft
Faust, Part I Goethe / Puha kötésű
common.buy 3 940 Ft
Gymnastic Exercises for Horses Both Honorary Research Fellows Eleanor (both at CSIRO Division of Wildlife and Ecology) Russell / Puha kötésű
common.buy 16 860 Ft
Drei Meister Stefan Zweig / Puha kötésű
common.buy 5 567 Ft
Foreign Field Ben Macintyre / Puha kötésű
common.buy 5 196 Ft
The Princess Present Meg Cabot / Kemény kötésű
common.buy 4 635 Ft
Dracula Bram Stoker / Puha kötésű
common.buy 5 680 Ft
Scientific Visualization Min Chen / Kemény kötésű
common.buy 48 890 Ft
Unterrichtseinheit Holger Sokol / Puha kötésű
common.buy 14 079 Ft

Ozone is a powerful oxidant due to its high reactivity, penetrability, and spontaneous decomposition to a non-toxic product. There are many applications of ozone in water treatment. Ozone was approved as a strong antimicrobial agent for food processing as generally recognized as safe (GRAS) by the Food and Drug Administration (FDA) of the U.S. in 1997. Now, the food industry is greatly interested in using ozone to prolong the shelf-life and safety of food products. Starch is an essential component of cereals and widely used in food, paper, textile and pharmaceutical industries. Especially, oxidized starch use in food industry is increasing because of its low viscosity, high stability, clarity, film forming and binding properties, which has been applied in food coatings, sealing agents in confectionery and as emulsifiers. The effects of ozonation on the physico-chemical properties, microbiological properties, pasting properties, rheological properties, structure properties and gelatinization properties of certain types of starch (i.e. wheat starch, corn starch, potato starch and rice starch) were investigated in this book.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Effect of Ozonation on Selected Properties of Starches
Szerző Hatice Çatal
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2014
Oldalszám 144
EAN 9783639661002
ISBN 3639661001
Libristo kód 07174554
Súly 222
Méretek 152 x 229 x 9
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása