Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Effect of Lipase Enzymes on Volume and Quality of Bread

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Effect of Lipase Enzymes on Volume and Quality of Bread Setareh Moayedallaie
Libristo kód: 06843726
Kiadó VDM Verlag, szeptember 2011
This book compares the function of lipase enzymes and an emulsifier 'diacetyl tartaric esters of mon... Teljes leírás
? points 151 b
23 703 Ft
Beszállítói készleten Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
Industrial Society and Its Future Theodore John Kaczynski / Puha kötésű
common.buy 8 655 Ft
Flag Book Lonely Planet Kids / Kemény kötésű
common.buy 6 877 Ft
All About Feelings NOT KNOWN / Kemény kötésű
common.buy 4 625 Ft
Klimt Gilles Néret / Kemény kötésű
common.buy 5 446 Ft
Pathfinder Lost Omens: The Grand Bazaar (P2) Bolleman / Kemény kötésű
common.buy 12 811 Ft
Mysteries of the Worm Robert Bloch / Puha kötésű
common.buy 9 537 Ft
Spring Security in Action / Puha kötésű
common.buy 26 474 Ft
Wicked Fox Kat Cho / Kemény kötésű
common.buy 7 884 Ft
GREAT PRETENDER Vol. 1 Hiro Kaburagi / Puha kötésű
common.buy 5 038 Ft
It's Your Weirdness that Makes You Wonderful Kate Allan / Puha kötésű
common.buy 6 484 Ft
The Art of Rick and Morty Volume 2 Deluxe Edition Adult Swim / Kemény kötésű
common.buy 32 373 Ft
Averoigne Chronicles / Puha kötésű
common.buy 9 395 Ft
Primal Sin Ariana Nash / Puha kötésű
common.buy 6 297 Ft
Ancient Egypt DK / Kemény kötésű
common.buy 11 914 Ft

This book compares the function of lipase enzymes and an emulsifier 'diacetyl tartaric esters of mono glycerides' (DATEM) as bread improvers on various characteristics of bread. Two different baking methods with two different mixing times and various ingredients were used to study their effect on bread quality, volume, oven spring, crumb colour and texture. The implications of findings in the baking industry was discussed in detail and the potential of various lipase enzymes in formulating bread improvers was investigated.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Effect of Lipase Enzymes on Volume and Quality of Bread
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2011
Oldalszám 100
EAN 9783639369755
ISBN 3639369750
Libristo kód 06843726
Kiadó VDM Verlag
Súly 159
Méretek 152 x 229 x 6
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása