Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Edible Wild Mushrooms of Illinois and Surrounding States

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Edible Wild Mushrooms of Illinois and Surrounding States Joe McFarland
Libristo kód: 04869505
Kiadó University of Illinois Press, március 2009
Lavishly illustrated with nearly three hundred gorgeous full-colour photos, this engaging guidebook... Teljes leírás
? points 73 b
12 827 Ft -9 %
11 552 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Houses by the Sea Graffin Emmanuelle / Puha kötésű
common.buy 11 395 Ft
Illustrated History of Gospel Steve Turner / Kemény kötésű
common.buy 8 670 Ft
Levy County Carolyn Cohens / Puha kötésű
common.buy 9 552 Ft
Mild Cognitive Impairment Mayo Clinic / Kemény kötésű
common.buy 48 851 Ft
The Works of John Woolman John Woolman / Puha kötésű
common.buy 11 693 Ft

Lavishly illustrated with nearly three hundred gorgeous full-colour photos, this engaging guidebook carefully describes forty different edible species of wild mushrooms found around Illinois and surrounding states, including Iowa, Wisconsin, Missouri, Indiana, and Kentucky. With conversational and witty prose, the book provides extensive detail on each edible species, including photographs of potential look-alikes to help you safely identify and avoid poisonous species. Mushroom lovers from Chicago to Cairo will find their favorite local varieties, including morels, chanterelles, boletes, puffballs, and many others. Veteran mushroom hunters Joe McFarland and Gregory M. Mueller also impart their wisdom about the best times and places to find these hidden gems. "Edible Wild Mushrooms of Illinois and Surrounding States" also offers practical advice on preparing, storing, drying, and cooking with wild mushrooms, presenting more than two dozen tantalizing mushroom recipes from some of the best restaurants and chefs in Illinois, including one of "Food & Wine" magazine's top 10 new chefs of 2007. Recipes include classics like Beer Battered Morels, Parasol Mushroom Frittatas, and even the highly improbable (yet delectable) Morel Tiramisu for dessert. As the first new book about Illinois mushrooms in more than eighty years, this is the guide that mushroom hunters and cooks have been craving.

Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása