Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Edible Oil Organogels

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Edible Oil Organogels Naomi Hughes
Libristo kód: 06962941
Kiadó LAP Lambert Academic Publishing, november 2009
This work identifies four potential food and pharmaceutical applications of edible oil organogels an... Teljes leírás
? points 117 b
20 276 Ft -9 %
18 316 Ft
Beszállítói készleten Küldés 8-10 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Unterwegs mit Mara und Timo Birgit Sommer / Lap
common.buy 2 354 Ft
Corporate Identity Im Kreditwesen Jan Pierre Klage / Puha kötésű
common.buy 28 697 Ft
Transformation of Micro Finance Business Ravichandran Krishnamurthy / Puha kötésű
common.buy 37 712 Ft
Kapazit tsmanagement in Dienstleistungsunternehmungen Hans Corsten / Puha kötésű
common.buy 28 697 Ft
Military Stress And Performance / Puha kötésű
common.buy 15 822 Ft
Heroes Among Us Hal Terrell / Puha kötésű
common.buy 11 073 Ft
Love Is A Decision Trent / Puha kötésű
common.buy 7 153 Ft

This work identifies four potential food and pharmaceutical applications of edible oil organogels and summarizes work that has been done to evaluate their applicability for these purposes. Background information on current applications of (inedible) organogels as well as oil structuring alternatives to the fat crystal network are reviewed prior to the discussion. Studies have shown that organogels do not significantly inhibit oil migration in multicomponent foods. In-vitro digestion experiments have shown that organogels may be useful in the controlled release of bio- active compounds. Clinical trials have shown that the replacement of conventional spreads (which contain unhealthy saturated and trans- fatty acids) with organogels may lead to measurable health benefits by decreasing the risk of coronary heart disease, type II diabetes, and metabolic syndrome. It has also been shown that phase separation of water in oil emulsions can be delayed by the formation of a gel network in the continuous oil phase. This work is of interest to those in the field of lipid technology, particularly those who are interested in alternative methods to structure edible oils.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Edible Oil Organogels
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2010
Oldalszám 96
EAN 9783838328904
Libristo kód 06962941
Súly 144
Méretek 150 x 220 x 5
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása