Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Edible Identities: Food as Cultural Heritage

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Edible Identities: Food as Cultural Heritage Ronda L. Brulotte
Libristo kód: 04783255
Kiadó Taylor & Francis Ltd, augusztus 2014
Food - its cultivation, preparation and communal consumption - has long been considered a form of cu... Teljes leírás
? points 547 b
86 151 Ft
Beszállítói készleten Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


365 One Minute Bedtime Stories / Kemény kötésű
common.buy 5 980 Ft
Body Remembers Casebook Babette Rothschild / Puha kötésű
common.buy 10 589 Ft
RIN-NE, Vol. 5 Rumiko Takahashi / Puha kötésű
common.buy 3 904 Ft
How the Earth Turned Green Joseph E. Armstrong / Kemény kötésű
common.buy 68 050 Ft
hamarosan
Issues In Defence Management Douglas L. Bland / Kemény kötésű
common.buy 50 030 Ft
Communication System Security Lidong Chen / Kemény kötésű
common.buy 114 635 Ft
Ageing, Health and Pensions in Europe Lans Bovenberg / Kemény kötésű
common.buy 26 453 Ft
Contemporary Literary Criticism Gale / Kemény kötésű
common.buy 269 657 Ft
Addiction Reviews 2 V1187 George R. Uhl / Puha kötésű
common.buy 65 300 Ft
Myth and Creative Writing Adrian May / Puha kötésű
common.buy 29 149 Ft
Riddles of Jesus in John Tom Thatcher / Puha kötésű
common.buy 15 204 Ft
Foreign Ministries in the European Union B. Hocking / Kemény kötésű
common.buy 26 453 Ft
Singer Not the Song Audrey Erskine Lindop / Könyv
common.buy 6 831 Ft
When Bosses Ruled Philadelphia Peter McCaffery / Puha kötésű
common.buy 16 620 Ft

Food - its cultivation, preparation and communal consumption - has long been considered a form of cultural heritage. A dynamic, living product, food creates social bonds as it simultaneously marks off and maintains cultural difference. In bringing together anthropologists, historians and other scholars of food and heritage, this volume closely examines the ways in which the cultivation, preparation, and consumption of food is used to create identity claims of 'cultural heritage' on local, regional, national and international scales. Contributors explore a range of themes, including how food is used to mark insiders and outsiders within an ethnic group; how the same food's meanings change within a particular society based on class, gender or taste; and how traditions are 'invented' for the revitalization of a community during periods of cultural pressure. Featuring case studies from Europe, Asia and the Americas, this timely volume also addresses the complex processes of classifying, designating, and valorizing food as 'terroir,' 'slow food,' or as intangible cultural heritage through UNESCO. By effectively analyzing food and foodways through the perspectives of critical heritage studies, this collection productively brings two overlapping but frequently separate theoretical frameworks into conversation.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Edible Identities: Food as Cultural Heritage
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2014
Oldalszám 252
EAN 9781409442639
ISBN 1409442632
Libristo kód 04783255
Súly 604
Méretek 159 x 243 x 22
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása