Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Economic Utilisation of Food Co-Products

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Economic Utilisation of Food Co-Products Abbas Kazmi
Libristo kód: 05107346
Kiadó Royal Society Of Chemistry, október 2013
As the world's population continues to grow so does the demand for food, and in consequence the amou... Teljes leírás
? points 572 b
89 944 Ft
Beszállítói készleten Küldés 9-13 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Ethical Attitude in Analytic Practice Hester Solomon / Puha kötésű
common.buy 16 650 Ft
Eleventh Commandment Andy J Smith / Puha kötésű
common.buy 7 285 Ft
Environnements Pour Lexicographes Et Lexicologues Mathieu Mangeot / Puha kötésű
common.buy 27 949 Ft
Collections of the Kansas State Historical Society Franklin George Adams / Kemény kötésű
common.buy 19 798 Ft
Contemporary English 4 Workbook McGraw-Hill / Puha kötésű
common.buy 7 431 Ft
Ethnicity and Educational Achievement in British Schools Gajendra K. Verma / Kemény kötésű
common.buy 52 141 Ft

As the world's population continues to grow so does the demand for food, and in consequence the amount of material left over from food production. No longer considered simply as "waste", many food co-products are being identified as economically-viable raw materials and their potential is enhanced by modern processing technologies and the biorefinery concept. This book presents a general overview of the current situation, with perspectives from within the food industry and policy makers in the introductory chapters. These are followed by five chapters exploring modern advanced processing techniques. Further chapters are dedicated to separate food groups, including cereals, oils, rice and fish, exploring the potential for making the best use of the co-products generated. Many of the processing technologies discussed will be familiar to students and practitioners of green chemistry, but the book goes further in presenting examples and case studies, written by active workers in the field from across the globe. Food technicians and process engineers will be amongst the researchers in academia and industry and postgraduate students this book is aimed for.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Economic Utilisation of Food Co-Products
Szerző Abbas Kazmi
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2013
Oldalszám 246
EAN 9781849736152
ISBN 1849736154
Libristo kód 05107346
Súly 514
Méretek 170 x 249 x 19
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása