Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Eco-Friendly Technology for Postharvest Produce Quality

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Eco-Friendly Technology for Postharvest Produce Quality Mohammed Siddiqui
Libristo kód: 02931385
Kiadó Elsevier Science Publishing Co Inc, április 2016
Eco-Friendly Technology for Postharvest Produce Quality presents the scope of emerging eco-friendly... Teljes leírás
? points 412 b
64 902 Ft
Beszállítói készleten Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Eichmann Tapes Adolf Eichmann / Puha kötésű
common.buy 11 960 Ft
Oral Cancer in 21st Century Shakoor Asma / Puha kötésű
common.buy 18 962 Ft
Programming ArcGIS 10.1 with Python Cookbook Eric Pimpler / Puha kötésű
common.buy 22 000 Ft
Nature's Confession J. L. Morin / Puha kötésű
common.buy 6 091 Ft
Elementary Grammar Of The Sanscrit Language Monier Wiliams / Puha kötésű
common.buy 14 131 Ft
Paul Cezanne Jon Kear / Puha kötésű
common.buy 10 418 Ft
Der rote Himmel Iny Lorentz / Puha kötésű
common.buy 4 751 Ft
Robots and Art Damith Herath / Kemény kötésű
common.buy 94 191 Ft
Cholera Dhiman Barua / Puha kötésű
common.buy 103 526 Ft

Eco-Friendly Technology for Postharvest Produce Quality presents the scope of emerging eco-friendly technologies to maintain the postharvest quality of fresh produce in terms of safety and nutrition. The book covers an analysis of the alternative and traditional methodologies pointing out the significant advantage and limitations of each technique. It provides a standard reference work for the fresh produce industry in postharvest management to extend shelf life by ensuring safety first and then nutritional or sensory quality retention. Fruits and vegetables are a huge portion of the food supply chain and are depended on globally for good health and nutrition. The supply of good food, however, greatly depends on good postharvest handling practices. Although substantial research has been carried out to preserve the quality of fresh horticultural produce, further research—especially on safety—is still required. This book provides foundational insights into current practices yielding best results for produce handling. Includes appropriate approaches, technologies, and control parameters necessary to achieve shelf-life extension without compromising produce qualityPresents successful food safety methods between the time produce is harvested to consumptionIncludes the latest information on preservation technologies using novel chemical methods, active packaging, and monitoring the effect of environmental stresses on quality and shelf life of agricultural produce

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Eco-Friendly Technology for Postharvest Produce Quality
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2016
Oldalszám 324
EAN 9780128043134
ISBN 012804313X
Libristo kód 02931385
Súly 690
Méretek 235 x 193 x 21
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása