Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Early stage water and ion stress responses of salinity in tomato

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Early stage water and ion stress responses of salinity in tomato Sagar Jadav
Libristo kód: 13636793
Kiadó LAP Lambert Academic Publishing, július 2016
Salinity is one of the most serious factor limiting the productivity of agricultural crops, with adv... Teljes leírás
? points 133 b
23 182 Ft -9 %
20 932 Ft
Beszállítói készleten Küldés 8-10 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Kyle Oaks Justus Stewart / Puha kötésű
common.buy 4 690 Ft
HISTORICAL ADDRESS, OF THE CITY OF NEWPO WILLIAM P SHEFFIELD / Kemény kötésű
common.buy 13 693 Ft
Jolene's Last Gasp Roberto De Haro / Puha kötésű
common.buy 6 106 Ft
Education and the Social Order RUSSELL / Kemény kötésű
common.buy 75 793 Ft
Joe Walker Martha Ture / Puha kötésű
common.buy 11 567 Ft

Salinity is one of the most serious factor limiting the productivity of agricultural crops, with adverse effects on germination, plant vigour and crop yield. However, the way in which salinity exerts its influence on these vital processes, whether it is through an osmotic effect or specific ion toxicity, is still not resolved.Our experimental results indicated that germination parameters viz., germination percentage, germination rate, root and shoot length, root and shoot dry weight and relative water content were significantly reduced due to effect of ion stress induced by NaCl and water stress induced by PEG-8000. The -1.0MPa water potential was found to be a completely inhibitory for seed germination. Ionic stress was found more inhibitory than water stress. The photosynthetic parameters viz. photosynthesis rate, transpiration rate, stomatal conductance, and quantum efficiency of PS-II also found to decreased significantly with increase stress induced by PEG-8000 and NaCl. Based on the results of the experiment, it seems that for tomato cv.GT-2 the ionic effect of salinity is more detrimental then osmotic

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Early stage water and ion stress responses of salinity in tomato
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2016
Oldalszám 140
EAN 9783659913273
ISBN 3659913278
Libristo kód 13636793
Súly 225
Méretek 150 x 220 x 8
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása