Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Dry Beans and Pulses

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Dry Beans and Pulses Muhammad Siddiq
Libristo kód: 01398802
Kiadó Iowa State University Press, október 2012
The common beans and pulses are diverse food resources of high nutritional value (protein, energy, f... Teljes leírás
? points 677 b
106 149 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 10-14 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Coming Islamic Invasion of Israel Mark Hitchcock / Puha kötésű
common.buy 4 909 Ft
Child's Own Book of Verse, Book Two Frances Gillespy Wickes / Puha kötésű
common.buy 5 396 Ft
21st Century Psalms Gwendolyn Joyce Chapman / Puha kötésű
common.buy 6 992 Ft

The common beans and pulses are diverse food resources of high nutritional value (protein, energy, fiber and vitamins and minerals) with broad social acceptance. These legume crops demonstrate global adaptability, genotypic and phenotypic diversity, and multiple means of preparation and dietary use. Beans and pulses are produced in regions as diverse as Latin America, Africa, Asia, and North America, and on a scale similar to some other crops, such as wheat, corn, rice and soybeans.§Numerous factors influence utilization, including bean type and cultivar selection, cropping environment and systems, storage conditions and handling infrastructure, processing and final product preparation. Nutrient content and bio-availability are dramatically influenced by these conditions. In recent years, beans and pulses have been cited for imparting specific positive health potentiating responses, such as hypocholesteremic response, mitigation of diabetes and colonic cancer, and weight control. Enhanced dry bean utilization focused on improved dietary health is an opportunity within both subsistent and developed populations.§This book provides a contemporary source of information that brings together current knowledge and practices in the value chain of beans/pulses production, processing, and nutrition. It provides in-depth coverage of a wide variety of pertinent topics including: breeding, postharvest technologies, composition, processing technologies, food safety, quality, nutrition, and significance in human health. An experienced team of over 25 contributors from North America, Asia, and Africa has written 15 chapters, divided into three sections:§Overview, production and postharvest technologies of beans and pulses§Composition, value-added processing and quality§Culinology, nutrition, and significance in human health§Contributors come from a field of diverse disciplines, including crop sciences, food science and technology, food biochemistry, food engineering, nutritional sciences, and culinology. Dry Beans and Pulses Production, Processing and Nutrition is an essential resource for scientists, processors and nutritionists, whatever the work setting.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Dry Beans and Pulses
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2012
Oldalszám 408
EAN 9780813823874
ISBN 0813823870
Libristo kód 01398802
Súly 936
Méretek 175 x 248 x 23
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása