Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Herkunft von Lebensmitteln im Tourismus

Nyelv NémetNémet
Könyv Puha kötésű
Könyv Herkunft von Lebensmitteln im Tourismus Eva-Maria Straub
Libristo kód: 01676644
Kiadó Grin Publishing, május 2012
Masterarbeit aus dem Jahr 2011 im Fachbereich Touristik / Tourismus, Note: 2,2, Hochschule München,... Teljes leírás
? points 215 b
33 529 Ft
Beszállítói készleten Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Pleteme z pedigu Karla Hátleová / Puha kötésű
common.buy 2 490 Ft
Discrete-Time Signal Processing Alan Oppenheim & Ronald Schafer / Puha kötésű
common.buy 47 504 Ft
Raymond Depardon: Manicomio Raymond Depardon / Kemény kötésű
common.buy 18 174 Ft
Free Trade and Sailors' Rights in the War of 1812 Paul A. Gilje / Kemény kötésű
common.buy 50 179 Ft
Adobe Acrobat 5 Donna L. Baker / Puha kötésű
common.buy 21 486 Ft
Management of Microbial Resources in the Environment Abdul Malik / Kemény kötésű
common.buy 102 350 Ft
Learning Classifier Systems in Data Mining Larry Bull / Puha kötésű
common.buy 79 260 Ft
Acadian Exiles Arthur G. (Arthur George) / Puha kötésű
common.buy 9 478 Ft
Remote Sensing and Atmospheric Ozone Arthur P. Cracknell / Kemény kötésű
common.buy 102 350 Ft

Masterarbeit aus dem Jahr 2011 im Fachbereich Touristik / Tourismus, Note: 2,2, Hochschule München, Sprache: Deutsch, Abstract: Gegenstand der vorliegenden Masterarbeit ist die Untersuchung, ob Bio, Regionalität und Nachhaltigkeit sowohl bei den Leistungsträgern als auch bei den Urlaubern/Gästen eine Rolle spielen und wenn ja, welche Rolle diese spielen.Im theoretischen Teil der Arbeit werden die Begriffe Bio, Regionalität, Nachhaltigkeit, Erfolgsfaktoren sowie die touristischen Leistungsträger näher definiert. Anschließend erfolgt eine Analyse des empirischen Hintergrundes bezüglich der zuvor genannten Begriffe anhand der aktuellen Marktlage. Die Darstellung und Durchführung der empirischen Erhebung in Form einer Befragung von Leistungsträgern und Urlaubern/Gästen bilden den Anschluss, bevor die Ergebnisse der selbigen präsentiert werden. Den Abschluss bilden eine Zusammenfassung der Forschungsergebnisse sowie das Aufzeigen von Handlungsempfehlungen.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Herkunft von Lebensmitteln im Tourismus
Nyelv Német
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2012
Oldalszám 136
EAN 9783656196310
ISBN 3656196311
Libristo kód 01676644
Súly 186
Méretek 148 x 210 x 8
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása