Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Diagnostico de competitividad para la gestion de un restaurante

Nyelv SpanyolSpanyol
Könyv Puha kötésű
Könyv Diagnostico de competitividad para la gestion de un restaurante María de los Angeles Morales Herrera
Libristo kód: 02278939
Kiadó EAE Editorial Academia Espanola, szeptember 2011
El trabajo analiza un grupo de indicadores que incluye tanto los factores internos que reflejan la s... Teljes leírás
? points 151 b
23 830 Ft
Beszállítói készleten Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére

El trabajo analiza un grupo de indicadores que incluye tanto los factores internos que reflejan la situación actual de un restaurante, como aquellos del entorno, sobre la base de los cuales adecuar sus estrategias. El objetivo general que se persigue es determinar indicadores de competitividad a considerar para la mejora de la gestión de alimentos y bebidas. Este trabajo responde las siguientes preguntas científicas:

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Diagnostico de competitividad para la gestion de un restaurante
Nyelv Spanyol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2011
Oldalszám 124
EAN 9783845495750
ISBN 3845495758
Libristo kód 02278939
Súly 191
Méretek 152 x 229 x 7
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása