Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Das kulinarische Erbe der Alpen - Das Kochbuch

Nyelv NémetNémet
Könyv Kemény kötésű
Könyv Das kulinarische Erbe der Alpen - Das Kochbuch Dominik Flammer
Libristo kód: 01440386
Kiadó AT Verlag, november 2012
Wie kreiert man mit den getrockneten Blüten des Huflattichs eine zart-duftende Sauce zum Grauvieh-Ka... Teljes leírás
? points 126 b
23 214 Ft -14 %
19 798 Ft
Beszállítói készleten Küldés 4 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Interventional Bronchoscopy Atul Mehta / Kemény kötésű
common.buy 84 846 Ft
Fundamentals of Mid-Tertiary Stratigraphical Correlation F. E. EamesF. T. BannerW. H. BlowW. J. Clarke / Puha kötésű
common.buy 22 096 Ft
L'avventura G Nowell Smith / Puha kötésű
common.buy 6 720 Ft
Einmal Aachen und zuruck Guido Block-Künzler / Puha kötésű
common.buy 8 484 Ft
Kunde im Mittelpunkt der Wertschoepfung Ute Schottmüller-Einwag / Puha kötésű
common.buy 25 557 Ft
hamarosan
Democracy and the Amendments to the Constitution Alan P. Grimes / Puha kötésű
common.buy 22 096 Ft
Omero E I Suoi Oratori Stefano Dentice di Accadia Ammone / Kemény kötésű
common.buy 126 267 Ft
Desert Kingdoms to Global Powers Rory Miller / Kemény kötésű
common.buy 11 788 Ft
Basics Concevoir l habitat Jan Krebs / Puha kötésű
common.buy 8 862 Ft

Wie kreiert man mit den getrockneten Blüten des Huflattichs eine zart-duftende Sauce zum Grauvieh-Kalbsbraten? Und wie einen steirischen Kartoffelsalat mit gebratenen Bergkartoffeln der Sorte "Corne de gatte". Wo kriegt man die besten Keulen des Toggenburger Zickleins und welche Wildkräuter harmonieren mit dem zarten Fleisch des Sisteron-Lamms? "Das kulinarische Erbe der Alpen" begleitet mit diesem Rezeptbuch zum gleichnamigen Bestseller zehn Spitzenköchinnen und Spitzenköche des Alpenraums auf ihrer Reise von den althergebrachten Traditionen bis hin zur Umsetzung in die neue Terroir-Küche des Alpenraums. Das Kochbuch wird ergänzt durch Erzählungen über die Entwicklungen der Kochtraditionen und ein umfassendes Verzeichnis der wichtigsten Rezepte und der einflussreichsten Kochbücher der alpinen Ernährungsund Kulinarikgeschichte. Mit Rezepten von Andreas Caminada, Michael Sicher, Bernhard Feichter, Jeremias Riezler, Freddy Christandl, Judith Baumann, Ulli Mair, Martin Real und anderen. Fotos: Sylvan Müller

Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása