Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Das große Buch vom Fleisch

Nyelv NémetNémet
Könyv Kemény kötésű
Könyv Das große Buch vom Fleisch
Libristo kód: 16311286
Kiadó Gräfe & Unzer, október 2017
Inhaltlich und optisch für Profis und leidenschaftliche Hobbyköche maßgeschneidert, gliedert sich da... Teljes leírás
? points 177 b
30 493 Ft -9 %
27 540 Ft
Beszállítói készleten Küldés 4 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
Baking Bible Rose Levy Beranbaum / Kemény kötésű
common.buy 13 822 Ft
toplistás
Pasta Masterclass / Kemény kötésű
common.buy 11 662 Ft
toplistás
The Picture of Dorian Gray Oscar Wilde / Kemény kötésű
common.buy 9 173 Ft
toplistás
Weck-Einkochbuch / Kemény kötésű
common.buy 6 934 Ft
toplistás
Panzer III on the Battlefield Tom Cockle / Kemény kötésű
common.buy 15 455 Ft
Five Nights at Freddies: Fazbear Frights - Fetch Scott Cawthon / Puha kötésű
common.buy 3 967 Ft
Mary Berry's Baking Bible Mary Berry / Kemény kötésű
common.buy 10 871 Ft
Little People, BIG DREAMS: Women in Science Isabel Sanchez Vegara / Kemény kötésű
common.buy 11 209 Ft
Ex Libris MICHIKO KAKUTANI / Kemény kötésű
common.buy 9 049 Ft
hamarosan
Mary Berry's Baking Bible Mary Berry / Kemény kötésű
common.buy 11 662 Ft
Das Original Sacher Kochbuch Hotel Sacher / Kemény kötésű
common.buy 5 381 Ft
DIAMONDS / Kemény kötésű
common.buy 15 644 Ft
Gute Nacht Wimmelbuch Alexandra Helm / Leporelló
common.buy 4 679 Ft
Das große österreichische Backbuch Franz Schmeißl / Kemény kötésű
common.buy 11 493 Ft
Die Welt im Einmachglas / Kemény kötésű
common.buy 8 457 Ft

Inhaltlich und optisch für Profis und leidenschaftliche Hobbyköche maßgeschneidert, gliedert sich das neue 360-Seiten-Megawerk zum Top-Thema FLEISCH in zwei Teile. Zunächst die Theorie - profund das Küchenwissen, top-aktuell die Trends, umfassend die Küchenpraxis. Auf Standardwerk-Niveau das Fachwissen zu Fleischqualität, Einkauf, Lagerung, deutsche Schnitte und internationale Cuts, professionelle Vor- und Zubereitungsmethoden: Alles up to date, perfekt in Wort und Bild für die eigene Küchenpraxis aufbereitet. So ist es leicht, sich an den genialen Kreationen der Spitzenköche zu versuchen: Pot-eu-feu mit Lamm-Ossobuco, Wurzelgemüse und Gremolata, Solomillo auf krossem Taco-Gemüse oder ein Tafelspitzsavarin. Gegliedert nach 8 Zubereitungsmethoden von Sous-vide bis Grillen & Smoken sind hier Zeitloses, Experimentelles und Workshops versammelt. Nur eins von vielen Highlights: Das perfekte Steak. Kompromisslos in hochwertiger Ausstattung. Fleisch in Premiumform.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Das große Buch vom Fleisch
Nyelv Német
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2017
Oldalszám 360
EAN 9783833857782
ISBN 3833857781
Libristo kód 16311286
Súly 2332
Méretek 239 x 316 x 42
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása