Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Culinary Nutrition

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Culinary Nutrition Jacqueline Marcus
Libristo kód: 01243250
Kiadó Academic Press, április 2013
Culinary Nutrition: The Science and Practice of Healthy Cooking is the first textbook specifically w... Teljes leírás
? points 224 b
37 757 Ft -4 %
35 986 Ft
50 % esély Keressük az egész világon Mikor kapom meg a terméket?

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Hollow Man John Dickson Carr / Puha kötésű
common.buy 4 279 Ft
Tromboembolická choroba venózneho pôvodu collegium / Kemény kötésű
common.buy 4 439 Ft
Faserland Christian Kracht / Kemény kötésű
common.buy 7 338 Ft
Gordon Giltrap/Neville Marten Neville Marten / Puha kötésű
common.buy 13 822 Ft
Atelier Kempe Thill Kersten Geers / Kemény kötésű
common.buy 35 924 Ft
Computational Analysis of Visual Motion Amar Mitiche / Kemény kötésű
common.buy 48 890 Ft
Islamic Challenge Jytte Klausen / Puha kötésű
common.buy 25 836 Ft
Manifesto for Philosophy Madarasz Norman / Puha kötésű
common.buy 16 520 Ft
Design of Liquid Retaining Concrete Structures John Forth / Kemény kötésű
common.buy 42 181 Ft
Sir Thomas More William Shakespeare / Kemény kötésű
common.buy 50 579 Ft
Figure of Dante Jerome Mazzaro / Kemény kötésű
common.buy 40 218 Ft
Das »neue« Amerika Peter Rudolf / Puha kötésű
common.buy 6 823 Ft
Transkulturelle Public Health / Puha kötésű
common.buy 12 194 Ft
Die Wahlverwandtschaften Johann Wolfgang von Goethe / Puha kötésű
common.buy 2 575 Ft

Culinary Nutrition: The Science and Practice of Healthy Cooking is the first textbook specifically written to connect food science, nutrition and culinology. The book uses real-life applications, recipes and color photographs of finished dishes to emphasize the necessity of sustainably deliverable, health-beneficial and taste-desirable products. With pedagogical elements to enhance and reinforce learning opportunities, this book explores the basics of proteins, carbohydrates, and lipids, issues of diet and disease, including weight management, and food production and preparation topics. It explores the connections among the technical sciences of nutrition, food science and the culinary arts as well as consumer choices for diet, health and enjoyment. It presents laboratory-type, in-class activities using limited materials and real-life applications of complex concepts. It includes photographs and recipes to enhance learning experience.

Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása