Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Cooking Oil Management in Cafeteria Operators

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Cooking Oil Management in Cafeteria Operators Nurliyana Athirah
Libristo kód: 02926773
Kiadó LAP Lambert Academic Publishing, január 2016
A study of cooking oil management among cafeterias in University of Malaya was conducted, where the... Teljes leírás
? points 95 b
16 635 Ft -9 %
15 013 Ft
Beszállítói készleten Küldés 8-10 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


hamarosan
Dedows - Pomalu jedu tichou pustinou - DVD neuvedený autor / Filmek
common.buy 2 141 Ft
Prisoners of England Miriam Kochan / Puha kötésű
common.buy 28 801 Ft
On the Significance of Science and Art Graf Leo Tolstoy / Kemény kötésű
common.buy 15 531 Ft
Pricing Urban Water Laura Echternacht / Puha kötésű
common.buy 26 453 Ft
Ian & Eli J D James a Gauthier / Kemény kötésű
common.buy 11 128 Ft
Last Days Of The Romanovs George Gustav Telberg / Kemény kötésű
common.buy 20 680 Ft
Satkarya in Der Darstellung Seiner Buddhistischen Gegner Walter Liebenthal / Puha kötésű
common.buy 14 322 Ft
Alternative Mainstream Gert Keunen / Puha kötésű
common.buy 11 788 Ft
Der Konkurrenz Ein Kundenerlebnis Voraus Karin Glattes / Puha kötésű
common.buy 23 985 Ft
Froglets: Animal Olympics: Lizzie Lizard's Long Jump Enid Richemont / Kemény kötésű
common.buy 4 816 Ft

A study of cooking oil management among cafeterias in University of Malaya was conducted, where the objective is to know the attitude of the respondents towards the awareness in proper used cooking oil management. Data were collected through site visit and face-to-face interview. The result indicates that 45% of the 20 cafeterias consumed 21-30L of oil per day. Besides that, 75% of respondents used the cooking oil 2-3 times before discarded it; which also show that the cooking oil disposal by respondents was 50% through poured down the used cooking oil directly into sink or drainage. However, 15% of them do have the awareness by selling their waste cooking oil to some recycling or waste treatment companies. 50% of cafeteria operators were not acknowledged that repeated usage of cooking oil will threaten the environment and only 20% are aware the caused. As a conclusion, the result showed that existing of poor awareness about proper used cooking oil management among the cafeteria operators in University of Malaya, which may led to the decreasing of environmental quality.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Cooking Oil Management in Cafeteria Operators
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2016
Oldalszám 60
EAN 9783659823619
Libristo kód 02926773
Súly 107
Méretek 150 x 220 x 4
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása