Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Das Cookbook

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Das Cookbook Hans Rockenwagner
Libristo kód: 05153366
Kiadó Prospect Park Books, október 2014
This modern German-Californian cookbook from longtime Los Angeles chef and restaurateur Hans Rockenw... Teljes leírás
? points 70 b
12 046 Ft -8 %
10 967 Ft
Beszállítói készleten Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


About Love (Yaoi) Narise Konohara / Puha kötésű
common.buy 5 208 Ft
The Chinese Takeout Cookbook Diana Kuan / Kemény kötésű
common.buy 10 561 Ft
Scent of Champagne Richard Juhlin / Kemény kötésű
common.buy 29 566 Ft
Scandilicious Baking Signe Johansen / Kemény kötésű
common.buy 11 904 Ft
Introduction to Clothing Manufacture 2e Gerry Cooklin / Puha kötésű
common.buy 23 547 Ft

This modern German-Californian cookbook from longtime Los Angeles chef and restaurateur Hans Rockenwagner features sections on bread-making (yes, pretzel bread!), holiday treats, and bar snacks, along with the most popular recipes from his several Los Angeles restaurants, including 3 Square Cafe on famed Abbot Kinney Boulevard and Cafe Rockenwagner in Brentwood. Hans Rockenwagner's background spans thirty years of cooking in Germany, Switzerland, Chicago, and Los Angeles. In the 1980s, he won international fame for his fine-dining restaurant in Santa Monica, Rockenwagner; today, he owns several LA-area bakery/cafes and a large wholesale bakery. Hans is known for his individuality, innovative dishes, and his craftsmanship in designing and building his restaurants (he is also a master woodworker). This is his second cookbook. Jenn Garbee is a food reporter and editor who has written for the Los Angeles Times, LA Weekly, Cooking Light, Saveur, and more. An expert recipe tester and developer, Jenn has a culinary degree from Le Cordon Bleu and has worked in professional kitchens across Los Angeles. She is also the author of Secret Suppers and the co-author of the 2015 St. Martin's Press book, Tomatomania! Wolfgang Gussmack has been Hans's chef de cuisine since 2012. A native of Graz, Austria, Wolfgang started his culinary career cooking spatzle for his family's restaurant and gasthaus. This experience earned him a spot in Austria's only two-star Michelin restaurant and subsequently led him to renowned kitchens in Italy and France before he came to Los Angeles.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Das Cookbook
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2014
Oldalszám 208
EAN 9781938849336
Libristo kód 05153366
Súly 893
Méretek 203 x 266 x 20
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása