Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Contribution La Valorisation de L Huile D Argane

Nyelv FranciaFrancia
Könyv Puha kötésű
Könyv Contribution   La Valorisation de L Huile D Argane Said Gharby
Libristo kód: 07168957
Kiadó Omniscriptum, február 2018
L'huile d'argane est le produit marocain par excellence. En plus de sa valeur culinaire et gustative... Teljes leírás
? points 220 b
37 875 Ft -9 %
34 206 Ft
Beszállítói készleten Küldés 8-10 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Foundations of Mathematics and other Logical Essays Frank Plumpton Ramsey / Kemény kötésű
common.buy 112 256 Ft
Initiating & Sustaining Water Sector Reforms World Bank Group / Puha kötésű
common.buy 13 065 Ft
Environmental Impact of Coal Mines on the Local Inhabitants Anamika Bhattacharjee / Puha kötésű
common.buy 23 426 Ft
Effets indésirables des anesthésiques locaux amides Régis Fuzier / Puha kötésű
common.buy 22 879 Ft
Child Maltreatment Eileen Munro / Kemény kötésű
common.buy 240 038 Ft
Valorisation de l'huile d'Argane et des feuilles de l'Arganier Badr Eddine Kartah / Puha kötésű
common.buy 25 074 Ft
Crunch Lit SHAW KATY / Puha kötésű
common.buy 19 488 Ft
Josephus Enigma James Nathan Post / Puha kötésű
common.buy 4 994 Ft
Opera Philosophica Thomas Hobbes / Puha kötésű
common.buy 15 335 Ft
La Photooxydation sensibilisée dans le milieu marin Abdeslam El Assyry / Puha kötésű
common.buy 14 514 Ft
MiFID Clemens Meyer / Puha kötésű
common.buy 18 168 Ft
Dimyonische Ereignisse im OPERA-Experiment Markus Frahm / Puha kötésű
common.buy 26 628 Ft
CABBAGELESS PATCH Plus a Palette of Poetry Trudy Eichen / Puha kötésű
common.buy 6 035 Ft
Essays in Truth Sally Powell / Puha kötésű
common.buy 8 509 Ft

L'huile d'argane est le produit marocain par excellence. En plus de sa valeur culinaire et gustative, l'huile d'argane est aussi dotée de nombreuses propriétés nutritionnelles et cosmétologiques. Du fait de sa richesse en acides gras insaturés, l'huile d'argane est sujette ŕ l'oxydation ce qui conduit ŕ la diminution de sa valeur nutritionnelle, organoleptique et économique. Dans ce travail, nous nous sommes intéressés ŕ l'étude de la conservation de l'huile d'argane et ŕ sa stabilité en fonction de l'origine du fruit (terroir, forme) et de la méthode d'extraction. Cette étude a été menée par Rancimat, ŕ 60, 40, 25 et 5 °C. En plus de l'effet de la température, l'effet de la lumičre a été également examiné. Le suivi a été réalisé ŕ des temps réguliers en évaluant aussi bien les caractéristiques physicochimiques et organoleptiques que la dégradation des acides gras, les stérols et la teneur en tocophérols. Nos résultats ont montré que l'origine géographique et la forme de fruit n'influencent pas la stabilité de l'huile d'argane. En revanche la méthode d'extraction a impacté la résistance ŕ l'oxydation, la qualité chimique et organoleptique.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Contribution La Valorisation de L Huile D Argane
Nyelv Francia
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2018
Oldalszám 244
EAN 9783841732712
ISBN 3841732712
Libristo kód 07168957
Kiadó Omniscriptum
Súly 363
Méretek 152 x 229 x 14
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása